OCTOBER 10 DAYS CHALLENGE BY SITI YANG MENAIP #5

00:16:00


Assalamualaikum,

Day 5- 10 Fav Songs

1. Raqib Majid - Bintang Syurga.

2. Farid Sanullah - Don't Forget Allah 

3. Inteam- Kasih Kekasih

4. Heliza Helmi - La Tahzan

5. Maher Zain -  Open Your Eyes

6. Sigma - Istikharah Cinta

7. Aiman - Cinta Terkahir

8.  UNIC - Hanya Tuhan Yang Tahu

9.  Too Phat - Alhamdulillah

10. The Pussycat Dolls - Sway

Hahaha, tetiba terkeluar lagu ni. Ni semua salah Kak CT. Dia letak lagu ni masa MC haritu. dan aku keep playing lagu ni. Dann rasa nak menari. Sayang tak ada laki. -,- Hahaha, aku sangat suka lagu ala-ala cam ni. Seriuss~ Hahaha, jangan gelak dekat aku. XD, hahaha, [ HAHAHA GATAI TETIBA. T___________T]

Sekian,

You Might Also Like

18 Love Letter(s)

  1. You was tagged here http://fiqadira.blogspot.com/2014/10/liebster-award.html

    ReplyDelete
  2. Satu je lagu inggeris, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, yang tak baik kena share sikit jee. XD nak kena jga saham, ^^

      Delete
  3. tagged! sila jawab yea? http://faranymboboiboy.blogspot.com/2014/10/liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akan di jawab, inshaa-allah makaseh. ^^

      Delete
  4. lagu pussycat doll... besttttttttttt !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, kannn semua lagu dorang bestt~ T^T

      Delete
  5. wahh bnyk nasyid ni, good good

    psttt.. blog bertukar lg? hihi nice2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hAHAHA, Ubahh mood pulak. asyik kpop je. bosan. Hahaha.

      maseh,

      Delete
  6. Akak suka 5 - 8! Haha lagu Sway tu memang macam auto play dlm kepala lepas baca entri CT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah kan? Raasaaa terngiang-ngiang jeee opening lagu. Hhaha. -_-'' acanoo ni?

      Delete
  7. akak suka layan lagu inteam tu..best..dari dulu sampai sekarang x jemu dengar..

    ReplyDelete
  8. Akk tak gelak.. akk trsengih jeee... hahahhah

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, lagu keislaman banyak. Kalau akak lagu cinta yang terlebih banyak. Fefeling la katakan.

    ReplyDelete
  10. semua lagu tu best. suka raqib majid nyanyi lagu kembali XD

    ReplyDelete
  11. aiman- cinta TERKAHIR pun boleh ya aina?hahaha.



    ReplyDelete
  12. Suka lagu UNIC tu..best sangat lagu dia :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook