Pemenang "Flash Segmen : Edit Blog by Aina Akmal.

18:26:00

Assalamualaikum uolss! Heheh, Aku baru je balik dari Perak. Alhamdulillah perjalanan lancar, tak da jam bagai dan yang penting selamat sampai ke home sweet home gituuh.

So, sebagai memenuhi janji aku dalam status untuk update lepas raya.. aku terus lari mendapatkan lappy dari melayan laksa perak yang Sedap di dapur. Sebab I sayang uolss. Hahaha,



Ingat tak segmen ni? Hahaha, kalau korang ingatt~ Bagusslah. HAHAHA! Thanks kepada 4 orang akak yang sudi join ye. Ada je yang sudi nak jadi mangsa uji kaji eden ni. Hahaha.

Tanpa membuang masa..

The Lucky Bloggers ;
1. http://ctfaezatun.blogspot.com/2014/10/flash-segmen-edit-blog-by-aina-akmal.html

2. http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/10/flash-segmen-edit-blog-by-aina-akmal.html


Kepada yang tak dapat tuu. Jangan sedih-sedih ye~ Inshaa-Allah nanti kalau mood Aina nak mengedit datang.. Aina akan buat segmen lagi ye.


Note ; Nanti datang le tuntut dekat Facebook ye~ Or boleh je email aina
 [ theainaakmal@gmail.com ]

Tempoh menuntut [ 6/10 - 8/10 ]


Sekian~


You Might Also Like

15 Love Letter(s)

  1. as salam
    undangan ke giveaway siti sab

    terima kasih

    ReplyDelete
  2. wwahh,tahniah kepada pemenang. ^_^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah terpilih jadi pemenang..seronoknya..tq aina..jap lagi saya email..

    ReplyDelete
  4. Tahniah pemenang~ ^^ Untunglah, blog jadi comel. Huhu. :)

    ReplyDelete
  5. Eh eh header dah tukarlah! :D *sorry menyibuk komen sini, huhu*

    ReplyDelete
  6. untunglaaah diorang awok nak editkan :D uish rajinnya lahai budak ni tukar tukar..

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada pemanag bertuah tu :)

    ReplyDelete
  8. Tq aina...tak sabar nk tengok blog jadi comel...;-)

    ReplyDelete
  9. Mama3 farhanah menang? Untunglah, mesti cantiklah blog beliau lepas nih

    ReplyDelete