Siapakah insan ini? T.T

Assalamualaikum.

Aku check Ask.fm selepas dapat email dari ask.fm kata ada soalan.

Dan soalan ini buat aku tersengih. Bukan soalan pun sebenarnya, lebih kepada permintaan.


Gambar berbicara..




Okay, demi awak yang anon tu. Saya akan cubaa yee. Seminggu. Okay. Seminggu akan cuba bertahan. T_________T Seksanyaa. 


Hahaha. tapi hati kuat mengatakan ini budak Nazurah punya kerja. Haha. Kbai.


Apa yang bermain di minda korang? Haha.Macam stalker jer diaa ni. Lols.

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

15 comments:

  1. Salam perkenalan & salam jejak pagi aina... Jum singgah blog saya juga yea... ^_^ ukhuwwah fillah

    ReplyDelete
  2. haha..boleh tahan ke dikna seminggu tu...huu.. :p

    ReplyDelete
  3. Peminat ler tu~ :p Kak Nana kan dah femes! ^_^

    ReplyDelete
  4. hehehe...leh ke bertahan ni dikna..
    ntah-ntah esok dah bertukar.

    ReplyDelete
  5. Haha. Konfem bukan kite. Tak pernah guna ask.fm. Nanti nak stalker aina gak r XD

    ReplyDelete
  6. Heee ade stalker ade oeminattt
    Wahhhh dikna da famesssss....
    Hehehe

    ReplyDelete
  7. haha , good advice ! anon yg macam ni best niii

    ReplyDelete
  8. stalker la tu, tiap kali tukaq new look pun perasan. haha

    ReplyDelete