SEGMEN: Saya Suka Makan by Cik Oren

23:59:00

Assalamualaikum




    Ini lahh favv waa. Dan paling best waa masak sendiri hokeey. Semua sendiri. Inshaa-Allah. 

    Esok aku akan up entry pasal resepi ni. AHAHA. Esok chef aina akan bersiaran di channel aina akmal blog pada jam tak tau. Sila update. AHAHA. kbai. Aku dah mereepek. 


    You Might Also Like

    20 Love Letter(s)

    1. amboi, macam sodap je!!! mai resepi! :D

      ReplyDelete
    2. Terus lapar malam-malam buta nih..
      All the best, Aina!

      ReplyDelete
    3. uih,tak sabaq nak tengok channel esok yang tak tau pukul berapa tu. =P

      ReplyDelete
    4. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
      Salam ukhwah fillah
      Ade Singgah
      Selamat bersegmen semoga berjaya

      http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/10/segmen-saya-suka-makan-by-cik-oren.html

      ReplyDelete
    5. Wahhh segmen apakah...
      Hehehhehe suke makan ye dikna
      Nak bersiaran kul bape nanti ni

      ReplyDelete
    6. wahh..nak sikit! post pkai post laju eh :P

      ReplyDelete
    7. selamat bersegmen

      sedap nampak...pos mai sini

      ReplyDelete
    8. hmmm. chicken choppp. dap dap.

      ReplyDelete
    9. perrhh sedappp sangat tgk gmb tu . hehehe

      ReplyDelete
    10. Kelas gitu si Aina. Chicken chop. :) Thanks sebab join. Selamat bersegmen.

      ReplyDelete
    11. Cantiknya pinggan. Macam pinggan hotel. ^^ (Once again, lain yang ditunjuk, lain yang ditengok. Penyakit yang tak boleh ubah. T^T)

      ReplyDelete
    12. Selamat bersegmen dan gud luck dikna...
      Curlasss tau boleh masak western food

      ReplyDelete
    13. kuah banyak sikit mesti sedap !

      ReplyDelete