Teaser : Sky Love Part 7

Assalamualaikum 







“Aku dah sah jadi isteri dia.” bisik hati Elya halus. Cukup untuk dirinya dan Allah mendengar.  

Seketika Elya merasakan satu ciuman hangat menyapa dahinya. Wajah Elya bertukar menjadi kemerah-merahan. 

Berdebar? Itulah yang dirasakan. Nafasnya di hela perlahan.

“Now you were officially mine.” Hafiz berbisik perlahan. 


Nah, acah-acah teaser ala-ala drama gituh. 
Maaf kerana lambat. 
Hehe.

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

12 comments:

  1. nanti habis exam aku nak baca karya kau wehh haha tungguuuuu xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Hang tak bacaa aku tampo macam buaya. ⊙ω⊙

      Delete
  2. arghh..romantiknya kata kata tu

    ReplyDelete
  3. aaaaaaaaaa Aina! tak aci betul. dah excited giler nak bace tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar-sabar. maaf yee~ hahaha. kebusyan kejap. XD

      Delete
  4. Replies
    1. hahahaha, ajet2 macam best lahh kononyaa ni. hahaha,. saja nak acah2. XD

      Delete
  5. aiyakkk
    lamenye tak bace crte2 romantik cmni

    ReplyDelete
  6. Alamak, dah 7. Hehe. Sory xsempat lg nak baca. Mohon jangan tampaq mcm buaya

    ReplyDelete
  7. yang perempuan dalam gambar tu yang baru masuk islam tu eh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup ,saudara baru kita. raysha apatah nama dia. :3

      Delete