Thank You My Sweetheart.

08:30:00

Assalamualaikum.

September have ended and October smile over us. K malas aku nak melalut dalam bahasa omputih. Hello cik Oktober and bye September. Moga korang semua mempunya momen-momen yang indah lah ye?


Aku? Momen indah bulan ni? Tak ada. Indah apa nya, basuh pinggan, kemas rumah. Memasak? Ayah tak kasi. Sob.. sob.. Patutnya aku tambah ilmu bidang masakan dengan ayah aku. Tapi ayah aku setakat suruh potong sayur bawang. Nak tambah ilmu ke bendanya?


Makan tambah adalah, ayah masak so sedap k! End up pasal makanan. Lols.

Terima kasih ayah sebab sudi mengemokkan anak mu yang sedia gemuk macam belon.


By the way. Ecewahh~ Kalau anda semua perasaan... kalau perasaan la.. kalau tak perasaan tak tauu lah.. dekat sidebar aku hari tu ada widget pengomen-pengomen awesome.

So here..

*Drum rolls*

Top 19 Hand Machine September!

kak budak ada dua nama. harhar. -><

1. http://rainfallasleep.blogspot.com/
2. http://norshamimi.blogspot.com/
3. http://loveneddy.blogspot.com/
4. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/
5. http://sitizawiah95.blogspot.com/
6. http://mama3farhanah.blogspot.com/
7. http://dianeeya.blogspot.com/
8. http://cahayaalammaya.blogspot.com/
9. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/
10.http://jarimanistravel.blogspot.com/
11.http://aunidenovella.blogspot.com/
12. http://sweetsouryaya.blogspot.com/
13. http://syazdanny2329.blogspot.com/
14. http://sitiyangmenaip.blogspot.com/
15. http://jindrisska.blogspot.com/
16. http://the-astraphobia.blogspot.com/
17. http://funnyvelove.blogspot.com/
18. http://juearel.blogspot.com/
19. http://iolacaviarofficial.blogspot.com/

Thank you sebab sudi jengah blog aku yang serabai ni. Thank you sudi komen blog aku yang maca pfftt~ Maaf atas penggunaan aku dalam blog ni. Ampun maaf andainya terkasar dan buat korang tersentap di mana -mana *lagu raya berkumandang*

Hadiah untuk korang aku buatkan khas ye, 

Sentuh cursor ke gambar untuk wajahnya yang sebenar. Hehe.
Sekian. XD

Ikhlas dari hati aku. Aku tak ada duit nak beli hadiah. Aku kan student penganggur untuk tahun ni. Bila dah penganggur, mana ada duit poket. Sob..sob.. ini jelah aku pandai buat.. 

Mamat korea ni jelah boleh aku sedekahkan. Haha, ambillah buat tanda kenang-kenangan anda bersama Cik Aina Akmal si budak hingusan ni. Nak letak dalam entri ke nak letak dalam blog ke. Ceh. -_- perah santan betul! macam ada yang nak amik. T__T 

By the way, thank you. Thank you. thank you. for everything. Speechless. *sreet*

Sekian..
p/s: panjang beno entri ni ye? ><
Jemputt semua berblogwalking ke blog merekaa semuaa. 
Pesanan di bawakan khas oleh ; Aina Akmal






You Might Also Like

35 Love Letter(s)

  1. Ada jugak saya masuk senarai. Tq atas penghargaan ni...;-)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. kunjung balas ya.. yup ada dua budak..

    ReplyDelete
  3. TQ for the anni. wishes.
    Blogwalking...

    ReplyDelete
  4. UR most welkam My Dear :)tersenarai jugak rupanya..hehehe.. :)

    Thank untuk Banner yang boleh buat Cik Mimie melting n nose bleeding..ekekek :p

    ReplyDelete
  5. @Cik Mimie hahaha, jangan renung lama2 nanti merajuk incik kesayangan akak. hahaha. XD. most welcome. :P

    ReplyDelete
  6. tqvm dear..terharu sebab masuk dalam top list aina..hee..thanx juga hadiah tu..suka3x..sayang aina ketat-ketat!!! ^_^

    ReplyDelete
  7. Haha. Tomak ninah betul la budak tu. ingat kan convert profile jd g+ xde apa jd rupanya dia bertukar la ye.

    Btw mekaseh aina :) nak amek hadiah tu tp xde laptop ni. Haha

    ReplyDelete
  8. Thanks dik, appreciate it..
    Btw, cun mamat korea tu. Eh? haha

    ReplyDelete
  9. tak perasan.. ta sangka pulak tersenaraii. Anywayy ..songmul(hadiah), KAWAii ~

    Cheongmal Kamsahamnidaa !

    ReplyDelete
  10. @Bbwana adienia Most welcome. sayang kak wana juga ketat2 :*

    ReplyDelete
  11. @Hikayat Seorang Budak oh, convert profile rupanya patutlah naik dua nama. ehehe. :p tomak ninah? haha, ke tamak ni? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha baru perasan kenapa jd 19 je sbb ada budak mana tah dah ada 2 nama kat situ gabung jd 1 kan. Tamak sangat aih. Haha

      Delete
  12. @Eda Johari sama-sama kak. haish jangan tenung lama. lama hehhe. XP

    ReplyDelete
  13. Dah amek :)
    http://juearel.blogspot.com/2014/10/ohsemgift-from-ainaakmal.html

    ReplyDelete
  14. @Ana Lee hahha, gomawoo~ most welcome~ ^^

    ReplyDelete
  15. Tak sangka, kite pon tersenarai....heheheheh u're welcome my dear.... :D

    ReplyDelete
  16. eh..ehh..nama sisi JM termasuk dalam list lah..terima kasih kerana menghargai kami..kalau ada masa nk jadi top komentar bulan oktober lak..ahah..tamak tak

    Hamooi BUDAK tecik tu..sampai 2 kali yek

    ReplyDelete
  17. waahh thanks Aina. akak jumpe wifi terbang2 nnti akk hambek 'present' Aina tu eh eh. Take care.

    ReplyDelete
  18. @Jari Manis hahaha. :) makaseh. ha'ah kan tamak pulok? :p

    ReplyDelete
  19. @nur as alolo. siannyaa akak kota ni hahhh. hehehe. okay2 take care juga kak. ^^

    ReplyDelete
  20. Huyoo!~ Timaa kacieeh jugak yaa akak manish. *cubaan 'berBANGLA' - FAIL!* Hehe~ Tapi mana pergi widget bulan Oktober punya? Nak naik carta lagi. :3

    ReplyDelete
  21. hahahaha . dkt akak pun kak budak ada dua nama . thanks aina :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Aku nak gelak jap. Sian ampa dua dapat dua nama aku :)

      Delete
  22. kak budak tu memang rajin komen2 kan... sekali dia bom banyak2... hahaha

    ReplyDelete
  23. ada nama sayaaaaaaaaaaaaaaa haha lol tq tq tq~

    ReplyDelete
  24. Bulan niakak tersenarai ya.akak baru mula berblogwoking bulan lepas ...

    ReplyDelete

Like us on Facebook