Tudiaaa~ Setelah di peram selama 2 hari. T_T

21:44:00

Assalamualaikum,



HAHAHA, kauu, 2 hari aku simpan. Berkepuk-kepuk komen yang aku tak publish lagi. Lols. T_T 

Everytime aku nampak ni, aku jadi macam nak lompat-lompat ala-ala kanggaro yang bahagia.

Nampaknya blog aku ni bernyawa jugaa ya. Makaseh sebab sudi komen. Makaseh kepada yang rajin komen. Makaseh. Wuu, tanpa you gaiss senyap sepi blog ni. Sobbb! *tarik hingus*

Hahaha, satgi sapa kata kat aku nak show off, memang aku tampaq muka tanpa rasa bersalah. 

Aku cuma seronok sebab aku seronok. Sebab tu aku suka komen moderation ni. Ala-ala noti siapa yang komen blog kita. So kita boleh reply lah kan?

Saya suka, saya suka~

Sekian. ^^

You Might Also Like

36 Love Letter(s)

  1. ehh,dah bankrup ka kedai kopi tu? =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah, kena gulung tikaq dah, T_T lols. Stress la tengok rupa macam tu. Lols. Biarkan dia di peram giteeww~ Haha.

      Delete
  2. Huhu..dikna..dikna..sanggup peram 2 hari..hihi..tapi memang hepi tengok bgtu banyak komen dr kawan2 kan..bahagia rasanya kan..kan..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, sajaaa~ seronokk tengook komenn banyakk camnii~ HAHAHA, Betull bahagiaa sangat. XD ehhee.

      Delete
  3. ehh mcm dengar suare mei mei lahh, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh yeke? bila pulak si mei mei ni datang blog ni. -,- sibukk je . lols/ XD

      Delete
  4. untunglah dia.. kita pulak 50 hari pun tak berkepuk kepuk gitu komennya.. TT.TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, tak pe, nanti aina kasi komen akak berkepuk-kepukk giteww. hehehe. :3 tak denyaa untungg~ TTTTT__________________TTTTT huhu

      Delete
  5. Puah hati kan bila entry kita ni dibaca dan ada maklum balas dari pengomen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul-betul. kalau tak rasa macam cakap dengan tiang jee. *sreeet* sobb sob..

      Delete
  6. fuhhhh femes! fuyooooooooooooooooooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahhh, ngadee kak. komen dia lagii banyak. HAHA, :p

      Delete
  7. mak aih! banyaknya...jeles sat hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. -..- nan hadooo. biasa jee~ T_T janggann la h jeelseee. T^^^T

      Delete
  8. wow....eh, hari tu dtg sini ala2 kafe...wajah baru lagi...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haruslah, cafe tu terlalu messy~ ahaha. XD

      Delete
  9. untung lah..orang kat sini 3 hari dah takda pengunjung blog T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloooo~ jangan cam tuu, nanti akak singgah eehh~ hehe. :)

      Delete
  10. makin lawa arr blog Aina nih... cool je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha, makaseh, well secool orangnyaa. HAHAHA, gurauu. XD

      Delete
  11. Replies
    1. nann hadooo~ T^T biasa jee. kak balqis lagi fofular dari kitaaa~ sobbbb.

      Delete
  12. kemain peram 2 hari. hahaha. mesti tahan je kan nak tekan publish. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, tuullahh. suka tengok dia terkumpul banyak-banyak rasa macamm nak picit2 je. tapi sabooo. nak tengook duluu. huahahaha, XD

      Delete
  13. sampai hati peram yeee...
    tula dikna kan fames amess

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha. aloooo. akak jangan tachingg. ngeee. hehehe. femess ka hapee. Y.Y biasaaa jaa.

      Delete
  14. Amboi banyaknya komen die..tak trbalas Cik Mimie kalau dah sampai rat2 ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn? Samalah dengan aina. rasa macam nak pengsan balas semuanya, T_T

      Delete
  15. banyaknyaa.. akak dapat 9 pun dah rasa macam byk dik... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaah, aina dapat seketul pun dah rasa bahagiaa gilaa. ngee~ hehe.

      Delete
  16. budak kecik sorang ni memang suka main tukar tukar layout ^^ wow banyak tu syok nyaaa lahai. akak tak ade sampai banyak gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, -_- bosann lah layout lama-2. huahaha. eleeeh, akak punya mesti banyak dari aina. hahaha.

      Delete
  17. perghhhhhh banyak gilaaaa. aku kalau peram setahun pun belum tentu dapat seratus lebih. hahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. -_________-'' AHAHA. kann? aku sendiri tak larat nak reply satu2. nyesal doee. aloooo~

      Delete
  18. itu tandanya blog Aina makin di kenali so keep on writing n sharing ok

    ReplyDelete
  19. Seronoknya. Kite dua hari nak dapat 50 pun macam takde je. Haha. Tahniah moga terus sukses XD

    ReplyDelete