Tutorial : Small Widget G+ Follow

16:30:00

Assalamualaikum.




Widget besar-besar ni tak melawakan blog, kan? Hehehe.

1. Sign in Google+

2. Pergi ke link ni

https://developers.google.com/+/web/follow/

3. Copy code dan pastekan dekat HTML ye~


Selamat mencuba~

Kalau nak macam aku punya, maaf le. Coding dia tu rosak sikit. T_T so tak reti nak mengajarnya. Haha.

You Might Also Like

5 Love Letter(s)

  1. akak tak letak pun mende ni.. redha aje cem mane pun rupa blog ^^

    ReplyDelete
  2. letak kat edit html ka? nak letak kat bahagian mana?

    ReplyDelete
  3. takpa2,dah tau dah. html kat layout tu kan? ingatkan kat template.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, yup. kalau dekat template jenuh letak T^T

      Delete