Tutorial : Top Commentator Monthly

23:42:00


Assalamualaikum.

Copy dan paste kan di HTML/Javascript ye~

 <script type="text/javascript">
function getYpipe(feed) {
document.write('<ul style="list-style-image: url(http://i.imgur.com/GVJam3n.gif);margin-left: 20px;">');
var i;
for (i = 0; i < feed.count ; i++)
{
var href = "'" + feed.value.items[i].link + "'";
if(feed.value.items[i].link == "")
var item ="<li>" + feed.value.items[i].title + "</li>";
else
var item = "<li>" + "<a href="+ href + '" target="_blank">' + feed.value.items[i].title + "</a> </li>";
document.write(item);
}
document.write('</ol>');
}
</script>
<script src="http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?
YourBlogUrl=URL BLOG ANDA
&ExcludedNick1= NICKNAME ANDA
&ExcludedNick2= NICKNAME ANDA
&ShowHowMany=5
&ExcludeCommentsBefore=01-10-2014
&IncludeCommentsBefore=31-10-2014
&_callback=getYpipe
&_id=50b225c916b74b06779b9489abceef2a
&_render=json"
type="text/javascript"></script>

Warna hijau tu gambar icon korang. 
Buat yang bertanya pengomen Oktobert tak de ke? Ada je, tapi di simpan di blog lain. Supaya blog ni kelihatan ringan. Hehe.  

You Might Also Like

12 Love Letter(s)

  1. amboi amboi dia siap simpan di blog lain. harap-2 terpilih la untuk bulan oktober ececeh hahaha tq so much aina buat tutor ni

    ReplyDelete
  2. @Liyana Lunia. hahaha, hari tu letak dia macam lambat loading sikit blog ni. ecewahh. suprise suprise gituh. XP. most welcome kak, haha.

    ReplyDelete
  3. tapi kan aina . kenapa ea akak pnya top comentator tu kan . still muncul nama akak bila akak turut reply komen2 kat stts akak .

    ReplyDelete
  4. Thank Aina :) Lama cari top commentator ni..hee

    ReplyDelete
  5. @Lieya Yaya :) akak try pakai coding ni, lepas tu akak gantikan yang ayat aina bold kan dengan nickname tu dengan nama akak. sebab aina dah try dekat buat top commentator untuk akak dekat blog aina yang lain jadi. :)

    ReplyDelete
  6. Eh eh eh. Baru nak request. Macam tahu-tahu je~ :D

    ReplyDelete
  7. Thanks aina.akak nak cuba buat lah

    ReplyDelete
  8. haaaa ni nanti akak on laptop baru nak tambah lah. tapi asyik terlepas aje. konon 1/10 ritu nak buat tapi dok buat pun

    ReplyDelete
  9. ahaaa..kepada mereka yg x buat lagi boleh try

    ReplyDelete

Like us on Facebook