Watermark : Sys BUDAK

16:03:00

Assalamualaikum..

Beberapa hari lepas kak Budak minta aku buatkan watermark. So inilah hasilnya.


Kak Budak excited sampai dia buat wallpaper untuk phone lagi. Hahaha. Waa punyaaa bangga dah melangit sampai ke langit cakap lu. Huahaha.

Tak caya. jap aku cari.. haha


Ituu je, sekian. 



You Might Also Like

12 Love Letter(s)

  1. tetap dengan warna hitam dan putih..
    macam tuannya jugak, misteri

    ReplyDelete
  2. Alahai dik non...akk nak jugak. jeless iolss..

    Nk tuka layout responsive pn xde yg lawa. Semua mcm bosannn jer.. huhuhu... boleh tolg akk buat tak? hehe

    ReplyDelete
  3. cantik dan elegen..hitam itu menawan.. *_^

    ReplyDelete
  4. nak jugekkkkk kaler hitam merah.... hahahhahaa boleh tak?? boleh tak???
    untunglaaaa budak...

    ReplyDelete
  5. terima kasih (^.^)
    tidoq lena tiap2 malam pasni :)

    ReplyDelete
  6. Sungguh amat tercantik sekali nian!! (Dik Na, jangan guna ni dalam karangan,...salah nih!)
    U r very talented! TJangankan budak, akak pun nak buat wallpaper kalau begini (Haa..penggunaan kata hubung berpasangan dalam ayat ni betul!). Tapi kang orang pelik pula, apahal akak tahap mak orang ni feeling2 perasan budak hahahah

    ReplyDelete
  7. Ok jeles jeles double triple jeles wokeyh dikna....
    Waaaaahhhh bestnye ade watermark sndiri....

    ReplyDelete
  8. Untung siapa yang request dengan kak Nana awal-awal~ Sebab saya percaya suatu hari nanti kak Nana mesti berjaya jadi graphic designer yang popular. Harga designer popular selalunya mahal-mahal. Huhu~ ^v^

    ReplyDelete
  9. uuuu cantik ! patut la siap buat wallpaper haaa . kalau anis pun wat bnda yg sama ,. hehe

    ReplyDelete