Wordmalas : Math.

12:03:00

Assalamualaikum. ^^


Pesanan penaja : Enjoy lah math anda semasa di sekolah rendah dan kebawah. T^T

You Might Also Like

14 Love Letter(s)

  1. dari dulu sampai sekarang tak boleh nak berkawan baik dengan math. haha ..

    ReplyDelete
  2. masa zmn skolah rendah je kitew suke math.
    naik je skolah menengah dah tak suke hehe

    psttt Aina, kitew tag awak join GA.
    kalo rajin moh le join hehehe
    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/10/ola-paris-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Haha..memang best layan math masa sekolah rendah..:D

    ReplyDelete
  4. eh, kite math dari upsr sampai spm asyik dapat B je. dah masuk kolej baru dapat A memanjang. hehe. math sangat best. tapi sekarang dah lupa sebab dulu nak exam dah pulun habis. huhu

    ReplyDelete
  5. masa upsr math saya dapat A, masuk sekolah menengah dah mula dapat gagal nasib gred pmr turun dapat B wahahaha. spm tahun ni taktau laaaaaa

    ReplyDelete
  6. dr dulu smpai skg akak xminat math.hahahahah

    ReplyDelete
  7. Tp mase sekolah rendah akk tak minat math.. dah masuk sekolah menegah syok plak.. rase mnyesal tak blaja math btl2.. bile da abis blja ni rase tak igt ape tu math.hahahhahah

    ReplyDelete
  8. heheh..rindunya dengan math sekolah rendah..

    ReplyDelete
  9. maths ni bila boleh buat semangat. tapi bila tak reti buat paham2 sendiri la. hehe

    ReplyDelete
  10. nasib baik at engineering school tuh, ade satu no... atleast ada nombor...hahahah :D yang akak kadang2 langsung xde no....hahahahah :D kenapalah dia still dipanggil mathematik kan :D

    ReplyDelete
  11. Subjek ni lah yang boleh buat akak lemah satu badan!

    ReplyDelete
  12. minat math sampai sekolah menengah ja...
    masuk U dah pening, guna kalkulator pun tak membantu
    nasib bek lulus jugak, atas pagar
    hehehe

    ReplyDelete
  13. Waktu sekolah rendah pun dah migrain bila buat Math, (fakta k, fakta. T^T) apatah lagi waktu besar nanti? Huwaa~ (yolah, sekarang ni kan guna KBAT. Dia tak tanya direct dalam soalan. Kena fikir sendiri maksud yang tersirat lagi berselirat. T_T Poning den.)

    p/s: Hebat tak? Semua slanga ai guna tau~ :p Tapi negeri sendiri (Pahang) tak tahu pulok! ><

    ReplyDelete
  14. boleh tak nak ckp yg akk student accounting? haha and nombor nombor ni mmg mcm adik bradik dah. Tapi kalau subjek membace, akk tydo dlu. esok exam baru bukak buku

    ReplyDelete