You Always be My King.

18:44:00

Assalamualaikum, selamat petang uolss

Pergghh jejiwang tajukk aku yee? Hehehe.


Tengah buat apa tu? Tadi masa membelek Fesbuk tadi.. terjumpa gambar yang touchingg + caption yang buat aku sob.. sob..


Dear daddy, I may find a prince someday, but you will always be my king 

Ini sangat sweet. Aku tak tauu kenapa..everytime aku jumpa gambar pasal ayah, aku akan sob.. sob.. Maybe betul lah apa kata family aku. Anak Ayah. Balik kampung pun semua orang cakap macam tu.

Bila aku tengok gambar-gambar, banyak gambar aku dengan ayah aku. Hahaha, dan aku ada sekeping gambar selfie dengan ayah masa hari raya yang adik-adik aku tak ada. Dan semua menjeles dan mendengki dengan aku. HAHA.

Siap menangis lagii weh. Kesian...

Love you always,
Aina Akmal

You Might Also Like

13 Love Letter(s)

  1. Comel gambar tu..apapun, ayah tetap hero dalam hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann? Macamm dalam ceritaa princess tuu. Yang bell tu. Sweet sangat mehehe

      Delete
  2. Yesss...ayah saya adalah hero saya.

    ReplyDelete
  3. comel budak tu.. betul, ayah hero dihatiku. alelele malu -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alelele napee maluwww neeee. Hahaha

      Delete
  4. Bukan saya pernah komen post ni ke? Ke sebab Imotiv tu dia tak sampai? Erk. -,- <---Berapa kali dah sebut. Macam bunyi sendawa je. :3

    ReplyDelete
  5. dengar lagu taylor swift the best day.. akak sentiasa rasa nak nangis kalo dengar lagu tu T.T

    ReplyDelete
  6. mesti anak kesaynagna ayah ni..idak pun mmg manja ngan ayah ye dok

    ReplyDelete