Bosan.

16:07:00

Assalamualaikum.

Aku tengah rasa macam nak tanam muka aku dalam tilam je. Gila bosan. Aku asyik refresh blog je dari tadi. Lepas tu jenguk facebook. Buka Youtube dan cari cerita best dan I end up tak menonton pun. Malas.

Kena pula bulan mengambang. Sengugut yang tak pernah datang pun tetiba buat serangan dekat aku. Arrgh. Makin tension aku. -_-

Aku nak duit. Aku nak duit. Hahaha.

Aku edit blog RM 50? Ada sesiapa nak? Lols. percayalah aku sangat bosan dan malas buat kerja dengan percuma dah. AHAHAA. Mungkin ini satu langkah baru?

Lols. Anyone? Add aku dekat fesbuk nanti boleh kasi nombo untuk wasap . Hahaha. Aku rinduuu kak Budaaaaaaak. T_T Cepat lah online. Huhuhuk. Dia mengerti perangai aku yang tengah gilakan RAIN. Aaaa~~ Kak Nur pun. Aloooo. Kan best boleh wasaap dengan Kak Nur.. hiks. hiks. T_T

You Might Also Like

24 Love Letter(s)

  1. dulu mmg sis JM senggugut teruk tetapi selepas minum jus BIDADARI..akhamdulillah..selamat tinggal senggut until now

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita ni baru first time agak teruk. selalu kejap je. --'' tak delah sampai boleh mengganggu mood. :3

      Delete
  2. tengah bosan gak ni...tapi bila tekan butang dekat bawah header...rasa bergegar...terus segar balik...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. seronok pulak main benda alah tu XD best suka letak cursor dekat butang bawah header tu jugak. lols.

      Delete
  3. banyakkan minum air suam..jangan minum kafein, kopi dan teh ok aina darlink..sapu dengan minyak panas pun ok gak, dapat legakan sengugut tu..

    okey, akak sokong bisnes dikna..
    Jom, pada kawan2 atau sapa2 yang nak edit blog yang comel2 dan cantik2, sila la add aina di fb ya..korang pasti suka dengan 'magic touch' dikna..serius!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay. baru lepas cuba minum air suam. minyak panas nanti akan cuba disapu. haha. kalau rajin. makaseh sebab kongsi tips. ^^

      haha. makaseh. kak wana. ^^.

      Delete
  4. saya recently baru ada masalah sengugut huu kalau sebelum2 ni tak pernah,, tak best kan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kak. dulu kalau ada x de lah teruk sangat. lompat2 sikit dan jalan dah hilang. T.T

      Delete
  5. Uihh..mata duitan..hikhik..
    Xpe je. Sbb aina buat mmg cntik.org puas ati perr.. akk jdi assistant bole x? Ley dpt komisen..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. mata duitann? haha. jeles le tuu. :p

      hahaha. mana bolehh. aina nak duit tuu hak aina sorang. Aina kan mata duitan. :p

      Delete
  6. kadang2 mama pun gitu.. bosan tetiba, buat apa serba tak kena. last2.. tidur...
    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulahh. Hahaha..masalahnya nak tidur pun dah bosan. lols. XD

      Delete
  7. Replies
    1. malas tdoq. tapi.. sebab dah sakit sangat .. terpaksa tdur. hahah.

      Delete
  8. lahh , jangan tanam dalam tilam yang , hehe , blogwalking ke. ok gak

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/buat-duit-di-ilanceecom.html

    ReplyDelete
  9. Aloh haloh Aina oiy. Akak dah pm kat fb no pong akk. Hew hew. Nanty kite berwasap wasap yee.. Kak budak takdok tenet tu.

    Aina, try pakai losyen Anugerah. Sedap, dia berangin dan bau epal. Minum air suam jangan lupe jugak!

    ReplyDelete
  10. Akk da add aina kt fb...tp betul ke tu fb aina? Hak hak...
    fb akk same jer semua.. dila kazuha

    ReplyDelete
  11. Seronoknya la ada masa nak bosan. Akak kat sini tak cukup masa nak tidur pun.

    ReplyDelete
  12. kannnnnnnn kak budak dah lama hilang... hahaha
    kak sha setuju dengan bisnes buat blog tu aina, boleh gak buat duit poket :)

    ReplyDelete
  13. Boleh jer buat bisnes dikna. Mesti orang puas hati.

    ReplyDelete
  14. Kita mengalami situasi yang sama Aina T_T

    ReplyDelete
  15. alamak, dah ada harga ye? hahaha.. so, akak kena bayar la ni kiranya kan kalau nak mnx awak buat?

    ReplyDelete
  16. kita minta bayaran sbb ya la hasil titik peluh kita juga.. adik ada bakat gunakan utk cari $$$ ..tp harga munasabah la ya..ehehe.. nak harapkan mak ayah punya duit mcm tak best..jadi usaha la.. ^^

    ReplyDelete
  17. Akk tiap2 bulan xleh nk lari dr sengugut.. cune 9 bulan tu ya allah leganye xde sengugut.m heheheh bosan tahap melampau ye...

    ReplyDelete