Edit Blog : It's Najihah

19:00:00

Assalamualaikum.

Soo semalam aku ada janji nak editkan sebuah blog dengan seorang kawan baru aku. Since dia pun minat menulis, jadi aku berniat nak tolong editkan blog dia supa nampak mesra pembaca. Moga awak berjaya jadi novelis nanti ye. Saya ni tak tahulah bila nak rajin update novel. Kelaut je semua.

Asyik ngadap blogg design je. T^T


So apa-apa pun meh nak tayang sikit.




Dan yang ini adalah selepas.




Klik Header untuk ke blog diaa. ^^

Soo thank youu. Hehehe, selamat menulis ye jie. 


You Might Also Like

40 Love Letter(s)

  1. lots of thanks aina !! hihii.. suka header tu. nice je. ^_^
    sama2 la kita jd penulis yg brjaya..nak sambungan Sky Love, ples ! hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome jie. saja nk tolong jie bagi naik semangat menulis. ^^ good luck my dear.
      amin. hehe. inshaa-allah doakan dapat ideaa ye. hahah

      Delete

  2. Lebih cantik dan menarik..sejuk ja tengok kaler biru tu..sesuai sangat..tahniah dikna..sentuhanmu selalu x menghampakan dik.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. so thank you. ^^. kan. sedap mata memadang. alhamdulillah.

      Delete
  3. Akak suka header tu..simple but nice..cute,,

    ReplyDelete
  4. Comel dan simple sangat. Suka! :)

    ReplyDelete
  5. tak terkejut pun sebab memang cantik pun. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, akak ni berlakon la sikit. haha. acah2 tekejut ke apa ke. :p thank you.

      Delete
  6. Clap clap clap! Tetap warna biru~ ^_^

    p/s: Sila cek email. Cis!~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,thank you.

      kenapa mesti ada cis tu? hahaha :P thank you. ^^

      Delete
  7. comelll. :) mcm warna baby blue ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh. hahaha. yup. memang baby blue. :)

      Delete
  8. Cantik...suka tengok hasil kerja Aina..moga lebih sukses

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak. ^^ amin. alhamdulillah.

      Delete
  9. Kalau dah kene sentuhan kuasa ajaib dikna mmg terbaik la jadinye... fuhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, x de magic kak oii. :( biasa je. ilham dari allah. ^^

      Delete
  10. psst..psstt.. ade typo kt situ.. supa = supaya*
    Nice Aina..nampak lg tenang & simple blog tu.. bole buat bisnes..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, ni sepesen mata kak budak juga ke? T_T

      hahaha, inshaa-allah. ada rezeki nanti. boleh la kot. haha. amin. alhamdulillah thank you.

      Delete
  11. fabulous! akak rasa kena sangat dgn Jie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hambooi fabulous! XD alhamdulilah. thank you kak. ^^

      Delete
  12. aww, yang awak buat nampak comel lagi... ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. so thankkk youu. ^^ alhamdulillah.

      Delete
  13. nice !! good job ! simple and creative !
    sedap mata memandang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa, thank you. ^^. alhamdulillah. ^^

      Delete
  14. ok sgt shantekk.. terkejot akak masok die smlm.. smlmnya lain.. tgok2 oh aina editkn.hahaha
    akak brkenan ngn header ni.adoyaii.. apekahhh -.-

    ReplyDelete
  15. comelnyaaaa tulisan dia hahaha..
    Ainaaaaaa get ready. tahun depan nak layout baru hahaha.. eh eh.. tahun depan Aina da masuk maktab balik kan..? alaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, kann? okayy boleh je. hahaha, lekk ahh. itupun kalau berjodoh panjang dengan maktab. :3

      Delete
  16. Nice..cool je rasa bile datang blog Jie :) hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, begitulah harapan aian bila orang masuk blog dia. hehe. ^^

      Delete