Entri Khas : Thank you.

Assalamualaikum.

Baru lepas check email dan jenguk blog adik Yaya kesayangan aku tu. Hehe. So hari ini aku buat entri khas untuk orang sudi memberi sedikit cenderahati gitu kepada top commentator di blog mereka. Dan alhamdulillah, melekat juga nama beta dekat beberapa buah blog akak-akak blogger dan juga adik blogger.

Soo layan gambar-gambar yang telah diberikan kepada aku sebagai tanda penghargaan.

1. Cik Mimie











kali ini sys Budak tak buat sign name. Tak apa, ada yang lebih bererti.

"Oh muslimah
memandangmu menyejuk hati
menundukkan nafsu hati yang goyah
Keayuan wanita solehah indah peribadi
Tulus hatinya "










So, ini hadiah dari dik Yaya ku. Okay aku terharu gila. Rasa macam kejam je buli dia bagi gambar yang susah-susah. Huaah. Sorry ye dik. Tapi aku rasa bagus juga, practice tangan kata orang bagi jadi lembut. Okayy. Aku sangat terharu. Soo thank you my dear yaya. Kak Nana sangat suka. Yang ori akak dah save dalam lappy. Yehehehet. 

Yang lain pun sama. Sooo thank you untuk entri khas, Untuk ucapan khas. dan segalanya. Thank you juga sebab sudi singgah blog Aina ni. Tahun depan Aina tak de dah ye. Jadi sila lah mula belajar rindukan Aina. 

Till then, Sekian. 


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

24 comments:

  1. Semua pun cantik2..tahniah dikna..skang pun tengah rindu kan aina..*_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololom. Haha. Makaseh. Akak ni soo sweett. Hehe.

      Delete
  2. tahun depan pun saya takdak jugak. jarang utk muncul dlm blog. huhu. spm itu menunggu. emm, tetiba rasa sedih. ainaa ! i will miss youu.. huhuk. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alooo. Jangan la sedih2 hehehe. Nanti cuti2 kita hangout jee hehehe. ^^

      Delete
  3. Orang yang baca entri ni pun terharu juga. T_T
    Tersengih lebar sepanjang membaca~ ;)
    Kerana menganggap diriku begitu berharga. -..-
    Sehingga terasa mahu menari cacaca~ :p

    Baik, sudah selesailah tugasku,
    Untuk menaip pantun empat kerat yang merapu,
    Daripada Yaya yang suka mengganggu,
    Umpama kutu yang buat orang tergaru-garu,

    :p

    p/s: Tukar template lagi ek? Ek ek ek ek? =3=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes. Akk sayang adik tau. Hehehe. Dengan komen adik yang selalu buat akak rasa macam nak tergelak. Kadamg macam nak babab. TQVM untukk vector ini. ^^

      Delete
  4. Kenapa tahun depan dah takde?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Sambung belajar. Kononyaa. Ahhaa. XD

      Delete
  5. Ok bulan dpn kene bg pnghrgaan lebih sikit kat adik syg akk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Boleh je. Kalau nak bagi. Aina ni penerima yang baik. Hahaha. X tolak pemberian orang. ^^

      Delete
    2. Ooo 1st time dgr penerima yg baik kan?? Hahahahah bulan ni tak mmpu nak bagi pape sbb xtau pape pon..
      hahahah boleh tak cmtu

      Delete
    3. hahahaha. first time kak? itulah akak, kalau duduk dengan aina.. macam2 istilah pelik aina ajor. hahaha. XD. hahaha. x pe. rilek2 je. ^^

      Delete
  6. Dikna kan rajin bw, banyakla dpt penghargaan.
    Tahun depan SPM kannn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. 2 tahun lagi. Atas sebab sebab tertentu. ^^

      Delete
  7. best kan dapat penghargaan macam ni. suka sangat!!! and tahniah dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. rasa di hargai. :) thank you kak. ^^

      Delete
  8. Tak da jugak la tahun depan kalo gini. Nak p sambung kerja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. halololo. bosan la tu nanti aina x de, hgahaha

      Delete
  9. Sama2 Aina :) hehe...tahnk sudi komen2 kat blog Cik Mimie tau.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome kak CM. hehe. ^^ akk pun sama sebb sudi komen blog aina. ^^

      Delete
  10. wow Aina famous hihi..
    akak buat hujung tahun nantilah..
    adoiyai dahla tak kretip *resah*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. ngaddo kak ct. mana hado orang pemes. T^T
      hahaha. nipu je x kretif. lols.

      Delete