La Adri.

Assalamualaikum.

Aku sebenarnya tak ada idea nak cakap apa ni. Hahaha. Buka facebook jumpa lawak sengal. Nah nak share sikit.


La Adri - Saya tak tahu (maknaa dia haha)

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

18 comments:

  1. Haha..sy juga dengan maksud forget...hahahahaha...la adri tu bahasa perancis ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, betul. sama je. saja depa ni tukaq. hehe. perancis? bukan lah. bahasa arab. :3

      Delete
  2. Akak x dapat buka juga.
    FB aina apa?
    Sebab akak guna hp kott..susah sikit.
    Kalau PC boleh buka kalau masuk kat Others kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe la. sebab aina tak boleh add akak hurhurhu T^T

      Delete
  3. Hahahah dok pikir jugak...
    Cisss tak tau jugak mksudnye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. terkenaa jugaa akak yer. *,*

      Delete
  4. hihii.. la adri. >.< sengih Jie baca komen2 kt fb tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahaa. kann kawan2 tengah bak exam. hahaha.

      Delete
  5. oh, maknanya saya xtahu ke. hahahaha... x faham sebenarnya baca facebook tu. bila awak cakap, baru faham. oo

    ReplyDelete
  6. hahahha !! begitu rupenyeeee ,pening sekejap tadi , sebab La ADRI !

    ReplyDelete
  7. lorrr.. bru tahu.. maknanya taktahu.. hahah

    ReplyDelete
  8. Hehehe...tye sepuluh orang pun jawapan tetap sama jugak..tak tahu..hehe

    ReplyDelete