Quote [3]

12:17:00

Assalamualaikum.

Since aku tak ada idea nak update apa sejak dari pagi tadi. Hari ini aku agak kebluran yang tinggi.


I feel like want to share something..but..nevermind. Fi hizzilah. 



You Might Also Like

11 Love Letter(s)

  1. was here,,klik2 RHB for aina..:)

    ReplyDelete
  2. Nice Quote :) nanti ada idea tulis enty tau :) hehehe

    ReplyDelete
  3. that's true !! Al Quran would shine our heart ! eee ada orang spam blog kitee..

    ReplyDelete
  4. bagus untuk peringatan sentap untuk diri ini jugak. T_T
    share la apa yang nak di share tu. ^_^

    ReplyDelete
  5. Setuju. Moga cahaya hati kita terus terang,...

    ReplyDelete
  6. iye, sangat betul. tapi hati ni, orang susah nak nampak. sebab tu dia x biasa cahayakan diri dengan alQuran. kalau lah dapat tengok betapa gelapnya hati, hmmm..mesti manusia sedaya upaya mencari cahaya..

    ReplyDelete
  7. Sebab duduk dalam zon selesa, kadang lupa nak cek hati kita ada cahaya @ tidak. T_T

    ReplyDelete
  8. nak pi ngaji laaaa rini T.T
    lama tak selak quran..

    ReplyDelete