Special Artwork : Fatin

Assalamualaikum.

Semalam aku tak tahu apalah yang buat aku ajak Kak Fafa bertukar artwork. Selalu orang buat art trade guna doodle kan? Kali ini kes aku lain sikit. Pakai Photoshop.

Untuk mengasah skill yang ada. Buat pengetahuaan semua ini adalah first time aku guna muka orang melayuu dalam artwork aku rasanya. HAHAHA. Nak tengok hasilnya?






HAHAHA, Muka kak tin tahan gelak. Lols. Kononnya nak buat angst. Tapi dah bertukar menjadi angst-comedy. Lols. Lawak pulak aku tengok muka kak fatin.

Hahaha, aku rasa ini baru light angst kot. sebab task aku yang kedua hari tu macam dark angst je. Sobb. Malas nak buat balik. 

Aku tak tahu rupa artwork Kak Fatin untuuk aku lagi. Hehe. Aku curious gila nak tauu.

Sekian.




 

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

32 comments:

  1. Replies
    1. Hahaha. it should be like seddihh2 gitu. camne boleh jadi comel ni? HAHAHA. by the way, thank you. ^^

      Delete
  2. Woo..cantik giler!!! Walaupun dikna cakap nampak comedy tapi serius cantik woo..akak suka!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. hahaha. ye ke? soo thank you. hehehe. ^^

      Delete
  3. shanteknyaaaaaaa..... ^_^ sukaaaaa..... sangattt....... ;)
    haha. ok, Jie pun mcm teruja nk tunggu cik fafa punya artwork. hihiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah kan? hehehe. biar misteri-misteri gituh. thank you. ^^

      Delete
  4. Replies
    1. uiks. ahahhaa. -_- aloo.. jangan merajuk, hari tu dah belanja gamba LMH. Hehehe. :3 kira aci tak? T^T ni buat untuk art trade jee kak. :3

      Delete
  5. aina sangat rajin mengasah bakat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, boleh lah sikit-sikit. tak ada lah berbakat mana pun. hahaha. suka-suka je ni. XD

      Delete
  6. Gambar tak sesuai dengan tema loh~ Tapi overall cantik sangat!~ ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. kak tin bagi ai gamboo ni je. HAHAA.

      Delete
  7. fuhhhhh cantek gilaaaaa...
    akak tak reti !!!! wuuuuuuu

    #eeeeee smartnya box comment ni.. nak tirussssssss T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA, alhamdulillah. makaseh.

      ahahaha, jangan laa.. :/

      Delete
  8. wah, rajinnya awak buat. hahaha.. nice!!!! awak lagi hebatlah.. jelesnya akak -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saja bosann je kak. haha. thank you. aina jeles sebab akak buat text effect tu. hahaha. menjeles k. XD

      Delete
  9. Cantiklah artwork. Untung orang pandai guna photoshop ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. umtung ehh. thankk you kak. ^^… hahhaa. boleh lah sikit2 ;)

      Delete
  10. OMG!! suka100x! tapi betul la spoil kat muka.tapi angst-comedy pun okay apa. hahaha. thank youu! ^_^

    p/s: segan la pulak kak fatin buat biasa2 ja. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. AHAHA. Glad you love it. hehehe. kann? orang lain asyik angst je. kita buat angst comedy lak kan? baru rare. ehhee.

      p/s : hahaha. mana ada biasa-biasa. it's awesomeee kay. awesomee sangat. T^T

      Delete
    2. YES, I'M LOVING' IT! muahh! sayang aina lebih la camni.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
      yup2! RARE.. hahaha.
      tertinggal tadi, terharu jugak sebab kak fatin model pertama melayu dalam artwork aina. and now baru paham kenapa aina buat orang korea ja sebab orang melayu macam kat atas ni la memang spoilkan poster. hahaha T_T

      p/s: cannot compare to this. bagai langit dan bumi. hahaha. start from now on do call me kak fatin na. kak fafa macam tak sedap pulak. hahaha. ^___^


      Delete
    3. hahahaha. lols. aina pakai muka korea sebab depa rajin bergambar. dan tu je yang aina kenal. hahaha.dan x brapa minat sangat mat salleh ni. hahaha.xde yang spoil sangat pun. hehehehe. ^^

      hahaha. okay dua2 atwork kita sila meemang lawa. hahaha. ^^

      Delete
  11. cantek nya!! akak jeles tengok korang baut2 art trade ni...akak baru abes exam, baru nak stalk22 korang semua... arrghhh jeles! takde org nak hadiahkan benda2 art dekat akak ker??? so sad! heheheheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. biasa-biasa ja kak aisyaa oii.hahaha. aloololo. jangan la menjeles. hahahhaa. alaaa. akak buat aina touching sat. huhuhuk. alooo. jangan lah seedihh. heheh.

      Delete
    2. aisya, ajak ja aina buat art trade. mesti dia mau punya. =P

      Delete
  12. Nice. Aina kite nampak typo lagi. Camne ni? Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. manaaa typpooo. hahaaha. kenapa aina x nampak. --''

      Delete
    2. nampak jugak sebenarnya semalam, tapi tak mau habaq. kat because tu. haha

      Delete
  13. Cantik :) Untung Cik Fafa jadi model art work Aina...hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha. ada perjanjian. sebab tuu kak fatin jadi model. haha,. x de untungnyee kak.XD

      Delete
  14. cantik aje.. okay r tu genre comedy tak adalahs tress aje org tngk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaah kan? hahaha. baru style. ^^. lain pada yang lain. lols.

      Delete