ARTWORK : POSTER/GRAPHIC CHALLANGE : TASK [4]




4 : Make a romantic/angst poster using your otp of bias' 5 with 3 colors only [black.white.other]
Hahaha. aku tak tahu kenapa macam pelik je makhluk ni. -_- by the way ini ryeowook dan yesung. Yesung spec mata tuu. Ohh. Dulu ada kawan aku pernah cakap mata aku macam dia. Jiee. Mata saya sama ke macam dia? AHAHAHA. Awak je yang pernah tengok muka kita. T_T Jadi jangan awak gelakkan saya ye .


Lols. Kritikan dan komen membina sangatlah di alu-alukan. 

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

15 comments:

  1. dearrrr , ainaaaa !!! sama kay sama !! setelah ku perhati dan ku lihati, yes ! sama lah, nk buat apa gelak pula. mata mahai tu. org panggil tu mata comei. hehe. :D apa nama dia? Yesung eh? haa. Yesung vs Aina. hehe. ^_^

    ReplyDelete
  2. Awesome la Aina :) cantik sangat :)

    ReplyDelete
  3. hebatnya skill edit gambar! pattern rambut diorang sama :D cuma opposite side je

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  4. pehhh cantekk :)

    blog pon da btukar wajah ye? :D

    ReplyDelete
  5. terkejut gak tengok wookie dengan yesung kat sini tetiba ekekek jarang dah orang minat SuJu T_T kitorang nie makhluk hampir pupus ahahhaa

    minat kapel nie ae? :)

    ReplyDelete
  6. aina aina aina!!! lamenya senyap... dtg lah log akak...akak rindu! :D

    ReplyDelete
  7. Kagumlah Aina pandai edit2 macam ni. Kalau kasi akak edit, tak taulah jadi apa heheh

    ReplyDelete
  8. follow blog twitter dan like fb cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com terima kasih

    ReplyDelete
  9. ishh..nape tak diplay pic pulak P ni huhu..x dpt tgk

    ReplyDelete
  10. Satu soalan; kenapa warna ketiga oren? O_o Btw, diorang ni pelakon ke apa? Tak pernah dengar. :3 (Again, ignore budak yang tak tahu apa-apa ni.)

    ReplyDelete
  11. suka template camni. camne nak buh kotak search tu selari dgn menu tab? hehe

    ReplyDelete