Quotes?

Assalamualaikum.

Since aku dah tak da idea nak menulis apa. hahaha. Aku bedal letak quote je lah kan?

Have a nice day.



Banyak manusia yang kita jumpa.. bukan semua baik. Kerana manusia terlalu banyak ragamnya. Termasuk aku sendiri.


Sekian. 

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

6 comments:

  1. yup..betul tu dikna..dalam kehidupan kita ni pasti kita akan jumpa manusia dengan pelbagai ragam..

    ReplyDelete
  2. Setuju sangat! ^_^

    Everything happens for a reason.

    ReplyDelete
  3. Betul tu.
    Yang mana baik kita ikut.

    ReplyDelete
  4. kite semua pon mcm2 ragamnye dikna...

    ReplyDelete