Tempahan Edit Blog ; Nur Najah

10:02:00

Assalamualaikum ♥

Selamat pagi semua, entri ni sepatutnya dah lama, tapi baru hari ini aku berkesempatan nak menulis.

Terima kasih kepada cik kak sorang ni sebab support bisnes aku yang baru nak up kononya. Cewahh. Doakan ya.

So she ask me guna theme warna biru, grey and white.

Before 





After 





Okay tu je, Thank you. Sila lah ke blog beliau untuk support karya cik penulis ni. ^^



Loves, Aina Akmal


You Might Also Like

5 Love Letter(s)

  1. ahaaaaaaa ainaa lah yg mengedit yeee hihihihi lawaaaaaaaaaa soft je biru hihihihi

    ReplyDelete
  2. whoaaaaaa!!! memang cantik la aina punya 'transform'..aina memang budak kecik yang hebat..hihi..tahniah dan moga biz dikna terus berkembang maju ya..amin..

    ReplyDelete
  3. Akak suka tengok warnanya tu....lagi lagi biru..

    ReplyDelete
  4. comel2 macam berminat nak suruh tempah ni...

    ReplyDelete