25 things that make me Happyyy!

19:24:00



 tagged by pqa @ otaku


Assalamualaikum ♥


It's been a while a play the tagging game. hehe. So let's answer. ^^
The rules are really simple :-


  • Create a new post + Insert the theme picture above
  • List 25 things that make you happy most of the time ( it can be in any language you want )
  • Mention the blog that have tagged you ( of course it can be more than one blog )
  • Tag at least other 5 bloggers & make sure they know they're been tagged !
  • You might also share your favourite quote of the week ! ( if none , then that's okay )


25 things that make me Happyyy!



  1. food! ( who dont love food?)
  2. family who always be my side inshaallah
  3. stupid little crush? haha
  4. cookingggg
  5. taking picture
  6. help people in troubles
  7. end my senior year with flying color inshaaAllah
  8. mereput dekat kedai buku
  9. makan maggi berjemaah dengan kawan-kawan
  10. good grade dengan goyang kaki je. hahaha
  11. dapat benda free
  12. discount shopping
  13. tidur time hujan
  14. doing fool thing with friends // siapa tak pernah buat ni rugi haha. 
  15. movie time with my sisters
  16. orang belanja makan. hahaha. 
  17. baca novel 
  18. window shopping dekat lazada and zalora. ahahha. yes.. aku punya habit sekarang suka tengok offer dekat sana sampai stress lepas tu jerit , mama, lazada offer gilaaa ahh
  19. tengok orang yang berada di sekeliling bahagia dan tersenyum kalau aku pujuk
  20. jodoh baikk . eh? haha
  21. mandi hujan. hahaha. trust me, I dont care about the acid rain or what so ever. ayah aku cakap kalau nak mandi hujan pergilah. tapi 10-15 minit awal tu jangan mandi lagi sebab hujan tu tak bersih lagi. kalau nak mandi yang selepas tu memang heaven. lepas tu pergi mandi air bersih dan shampoo lah and sabun lah. InshaaAllah tak demam. 
  22. dapat belajar benda yang aku teringin nak buat. yes. contoh macam blog lah. aku akan belajar sampai semua benda aku boleh. hehe
  23. texting and otp with my family and friends
  24. Selfie! Oh yes. memang penuh gamba selfie aku lol. saja seronokk.
  25. mengusik adik-adik. hahahhahahahahahaha. kejam tak aku. aku akan ada satu mood tu satu hari tu nak mengusik adik-adik aku sampai menangis. aku kadang tak rasa umur aku 18 tahun. haha. mama and ayah dah malas nak melayan hahaha. kalau dah aku lebih tu kena jugalah. lol

Haaaaaaaaah. siap pun akhirnya. T_T asyik tertidur je asal nak tulis ni. dan letih fikir benda apa yang buat aku happy. lol. Alhamdullilah

Tag ;








You Might Also Like

5 Love Letter(s)

  1. tidur time hujan!!!! yeay paling bahagia giler kalau dapat tidur time tu....

    ReplyDelete
  2. tips untuk mandi hujan tu best. :3

    ReplyDelete
  3. Sebenarnya waktu hujan tu kak Nana mandi ke tidoo haha. Pilih satu! xD

    ReplyDelete
  4. Suka tangkap gambar juga walaupun tak pandai tangkap gambar. hahahahaha :D

    ReplyDelete