Horeeyy! Blog wajah baru.

10:03:00

Assalamualaikum

Morning semua. Wahaha. Akhirnya official update untuk rupa blog aku dah update. keh. Selama ni aku asyik tukar rupa blog tapi langsung aku tak berkenan. Sebab tu aku tak update.. lol. Bukan Aina lah namanya.. kalau blog tak tukar rupa. Yeheheh.

Aku namakan template ni LemonadeRilla. Aku.. punya blog.. tetiba girly sangat kan? padahal sebelum ni warna hitam dan hitam dan putih.

you got kidding me right?  Aina, pink purple grey?
HAHAHA

I'm girl you know.

Setelah beberapa jam aku bertungkus lumus, dan sorry kepada yang cuba jenguk blog tapi tak boleh.. sebab aku privatekan. yuhuu.

Okayy tu je aku nak cakap. Nak buat Homework bertimbun macam gunung tu. dah cuti yang ketiga tak start apa lagi. hukk.

Jemput komen rupa blog aku ni. Berat ke tak ke, lawa ke tak ke.

p/s ; never thought my blog will be like this. hahahha. -__- but i loike it. heheh. rillakuma sooo cutee. ><


You Might Also Like

24 Love Letter(s)

  1. geramnya tgk blog dia skrg ! comel sgt ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe. Comell sangatt eh smapi geram. Hehehe. Btw thanks >3<

      Delete
  2. Replies
    1. Thank you. Alhamdulillah ringan. Hehehe.. kalau gemuk macam tuan dia susahh hahaha.

      Delete
  3. Comelnya geram tgok blog baru >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eehehehehe. Thankk you dear. ≧﹏≦

      Delete
  4. Waa..dah tukar wajah baru..comelnya..header tu pun cantik..simple but sweet gituu..hihi..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. yang penting simple dan ringan. Hehehe.

      Delete
  5. Sweeet sangat combination warna light pink and purple, Aina :)

    ReplyDelete
  6. pergh aina..nampak ayu bila blog tema kaler lembut gini....
    suka r tengok....simple nice...jeles i!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. blog akk styleee lagi. Aaaaba.uyoo aina ayuu. Aaaahahhaa.

      Delete
  7. Suka wajah abru blog ni. Memang girly sangat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah ha'ahh kann. girllyy sangatt wuu. X macam sblum ni. Hehe

      Delete
  8. cantik, bestnya pandai edit blog^^

    ReplyDelete
  9. Cantik! Huhu tak ambik tempahan edit blog ke? :D

    ReplyDelete
  10. Hoi post macam ni tapi tak ada gambar. Tidakkah kamu memikirkan perasaan orang yang datang dari masa hadapan? Uhuk uhuk kepinginan nak tenguk jugaaa~ ;w;

    ReplyDelete