Makin berkurang calon menantu mama,

23:09:00

Assalamualaikum

Pergh tajuk kau cik Ainaa... gedik tak ingat dunia. Korang perasan ke tak? Dah makin ramai retis and selebriti dah membina masjid. Wuu dan bakal membina juga akan datang. Me cry wuu. Hiks. Aku ni SPM pun tak lepas lagi.. sibuk kekurangan calon menantu. Hehehe.

Memula hari tu aku dapat tahu pasal Nazim Othman. Nazim bertunang dengan Bella Dally, huhuhu. menangis guling-guling aku seminggu dapat tahu kata Nazim propose dia. Okay tak, gurau je. Aku happy for them actually. Hehehe.

Lepas tu aku stalk IG Bella dally, dia update cincin tunang bagai. Nazim plak, latest pasal iPhone nazim rosak and dia mention Bella kata tak boleh nak wassap.

Dah teruk aku ni. ._.

Beberapa hari lepas, pasal Shaheizy Sam.

Aku actually minat dia since dia berlakon cerita POLIS EVO. Movie tu memang ohsem gila lah. Tak rugi tengok serius. First time aku rasa filem Malaysia sangat ohsem. dan 3-4 kali aku ulang cerita tu. Tapi Sam dalam tu hensem apakkk. HAHAHA. LOL

Akim pun dah nikah.. hahaha. actually aku tak kisah dia nikah.. haha sebab aku tak minat sangat. LOL.

Oh, tidak di lupakan.. Matlutfii. Yay! T______T CONGRAT LUTFI. Sopann gila aku tengok bini dia. hahaha.

Siapa lagi aku tak mention.. hahaha. dah tu je kot. aku tak larat nak merapu dah. HAHAHA.

CONGRATS SEMUA! HAHAHA


Loves,
AinaAkmal


You Might Also Like

8 Love Letter(s)

  1. hahaha, pun boleyh ,ada lagi 3 kekosongan kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. jahahahajhaa. kauu jangan. mnangis x lagu karang bini dorang. ahhaha

      Delete
  2. Menantu abah saya pun banyak dah kurang T.T .. depa semua dah kawen. Cheq nak kawen dengan sapa .. huaaaaargggggghhhhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaahaa. nazim , lutfi, akim bukan satu hahahha
      XD

      Delete
  3. Hahaha peh title dia dramatik.

    Wei dorang dah kawen tsk tsk mana pi semua calon i? Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. I tak tahu calon you p mana kak ajan hahaha. XD cari binii hahaha

      Delete
  4. matlutfi kawen sy sedih ahahaha

    ReplyDelete
  5. Tu lah, musim kahwin agaknya. Untunglah, mereka jumpa jodoh waktu yang sama~ #StayStrongKakNana >;))

    ReplyDelete