My Baee

17:57:00

Assalamualaikum semua.

Aku baru lepas balik dari sekolah. Berehat kejap walaupun aku tak buat apa pun dekat latihan rumah sukan. Adalah aku melontar peluru 2 kali. Bukan lontar jamrah. Lontar peluru okayy.

Okayy, tadi sebelum pergi sekolah waktu pagi. Aku tak tau apa mimpi aku pergi cari My Bae ni.

Sebelum pergi sekolah aku kelam kabut kononnya nak kemas buku dan iron baju. Tapi dalam kalut aku sempat lah aku jenguk kejap phone aku.


Aku biar my Bae dekat rumah sampai balik sekolah tadi.. Kesian dia. Sempat tengok muka je sebelum pergi sekolah. 


Cakkk. Hehe. Nilah my bae aku tu. Lol. Kalau aku nak berbae ni entahlh bila. Tunggulah beberapa tahun lagi baru ada rombongan kot. Tu pun kalau ada yang sudi.


Actually nama apps ni My Boo. Comelkan? Game ni lebih kurang macam My Tom, eh ye ke my tom. Suka je aku ltak nama. Tapi Tom si kucing cakap tu dan lebih kurang Pou.


Ada lah juga beberapa ketul game dalam ni untuk korang happykan dia bila main. Aku tau selalunya game ni budak perempuan yang selalu download.

Memang fitrah kot perempuan ni. Suka benda comel.  Lol. Aku pun baru je download pagi tadi. Saja seronok nak main.. Buat hilang stress. Hehe. Sebab dia comel sangat.


Selain tu korang bolehlah tukar-tukar baju dia. Aceeyy. Sama macam MyTom, Angela, Pou.

Ni je game yang ada dalam phone aku.. Nanti dah jemu, aku delete balik. Kalau korang nak main.. Kalau nak lahh. Hahaha. Buat main bagi dekat anak cucu ke kan.  Boleh download dekat Playstore ok?

Untuk game ni aku bagi rate 3/5

Loves,
Aina Akmal


You Might Also Like

2 Love Letter(s)