Wordless Wednesday : Am I?

01:23:00

Assalamualaikum


Kaannn? aku rasa macam kek pelangi tu macam play doh je . lol. 



You Might Also Like

10 Love Letter(s)

  1. Wow..coklat tu sedap tapi kan aina kalo makan rainbow kek frosting cream chez lg sedap.kaka wana x pandang kek coklat..heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Kak wana ni mmgg hantu kek. Hehe

      Delete
  2. Kak Nanaaaaaaaaaaaa!! Rindunya<3 ;_______; //Apabila kakak sebenar sudah pulang maka saya pun pergi daripada kakak angkat. Pft-- tak setia punya olang. Antara sebabnya lah~ Hehe// Mulai dari post ini saya berazam akan meninggalkan komen di setiap post yang terlepas, hehe. Wish me luck! ;)) Bukan selalu dah dapat online macam ni bila kakak besar mendominasi ._. Good luck untuk SPM this year! ^^

    p/s: Btw saya tak makan kek. lol, kek sarang burung adalah, yang lain tu manis sangat untuk tekak xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omggggg thank you so muchhh dear. Miss ya misssss you a lott. Aaahh smpai hti aahah

      Delete
  3. Dua-dua pun tak suka! Tak suka yang atas sebab tak suka coklat. Tak suka yang bawah sebab tak pernah rasa. hihi

    ReplyDelete
  4. Yup . mcm playdoh tak lalu nak makan, tp kalau bg makan je .. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, lol akakk . jenis redhaaa je lah. Haha

      Delete
  5. yeah , the rainbow one looks like a unicorn just throw up on it . haha ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gahahaha. Unicorn thrown up? Hahaha it does make sense lol

      Delete