Tutorial ; Auto-sticky navbar

Assalamualaikum

gambar hiasa. XD



So this code credit to Hafiz Zulkafly , aku cuma ubah sikit bagi kena dengan mata aku.

copy code ni dan paste kan dekat HTML/Javascript





Aku malas nak ubah code apa dah. hahaha. boleh edit mana patut. tak faham boleh tanya. hehe. kbai. nak tengok contoh, macam blog aku ni. korang scroll bawah dia melekat nav bar tu kan? bila naik atas dia ada kat atas. faham tak.

hahaha kbai.


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

2 comments:

  1. nty nak try yg nih pulak. hee \(^^)/

    ReplyDelete
  2. Akak pakai ipad, so tak nampak :)

    ReplyDelete