Thank you for 10k and your support!



 

Assalamualaikum  

I really really wanna to thanks to all my beloved readers yang sudi baca cerita karut aku dekat Wattpad. I never thought that my bored short story will reach till 10k views/read. I really really appreciated it.
 

THANK YOU!

 This short story ada sambungan dia, Please Be Mine. but cause I have writer block, I kind of tak tahu nak sambung cerita macam mana. HAHAHA. 
you gais can read it [ here ]

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

2 comments:

  1. Mana nak baca ni aina ? Siqah miss pulak pasal benda ni.. banyak tu 10k readers. Tahniah dan semoga terus berjaya :)

    ReplyDelete
  2. wahhh 10k, kena baca ni hehe :) congrats!

    ReplyDelete