7 Thing Must Know About Me - The Versatile Blogger Award


  • Thank the nice fella who gave you this award ;)
  • Include a link to their blog
  • Select 15 blogs/bloggers you've recently discovered/followed regularly. 
  • Nominate these 15 to the Versatile Blogger Award
  • Tell the person who nominated you with 7 things about yourself

Assalamualaikum. Hahaha. Entri yang ketiga dalam masa tak sampai 6 jam. T___T Jangan marahh~ Hahaha

 Thanks to  yang sudi tag Aina.

Kak Nadya 
Kak Mimi
Kak Ajan
Kak Ieka 
Adik Alia
dan yang lain. banyak sangat dapat tag. T___T sampai tak ingat. Hahaha.

Entri ni di update sahaja.

1. Suka cakap banyak.




Haha. Manusia yang kenal aku memang tahulah betapa mulut aku ni tak boleh berhenti. Kalau mulut berhenti, tangan bergerak. Ya macam sekarang ni. Sampai dalam kelas, ketua kelas tak larat nak marah.

Dalam kelas kita orang ada rules sapa bising bayar 50 sen. Hek eleh, 50 sen je kan? Lepas bayar selesai. Lepas tu bising lah balik. Who care? Kfine, batak macam anak raja. Hahaha.


2. Sensitif




Hahaha, ini memang. Sangat-sangat tisu hati ku ini. Ayah aku tengok aku punya signature, ayah aku cakap. Jiwa aku jiwa halus.  K, memang pun. Ayah can read me like a BOOK.

Menitik-nitik air mata kalau aku tak tahan, Hahaha.


3. Suka Main Air.

Sebab suka sangat main air..aku pernah duduk bawah shower selama 3 JAM sampai kecut jari jemari aku. hhahaa.. it happens when I WAS A KID. okay. a KID. T__T

DAN..

"Kakak nak kawan dengan siapa dalam bilik air tu." -MAMA

"Kakak buat apa dalam bilik air tu? Tidoq?!" - AYAH

"Air tangki dah habis." - Adik-adik

Hahaha, -_- Aku sangat suka main air. 

4. Tak pandai tegur senior dalam dunia realiti

5. Agak garang

6. Suka merajuk

7. Tak suka di arah banyak kali.


Hahaha, sekian. Jangan tag aku dah ye~ T___T



K, dah lah. Aku dah tak tau nak cerita apa dah. Tak boleh buka pekunng rahsia banyak-banyak. hahaha, Last aku ni a sedikit PERAHSIA Di dunia Maya kecuali orang-orang yang rapat dengan aku je. Hahaha. Kbai.

Dan aku malas nak tag dah. Okay malas nak panjangkan dah, nanti p mai p mai tang tu juga.  Haha.
Papai.~


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

7 comments:

  1. hahahaahahah tak baik membazir air dikkkkkk =p

    ReplyDelete
  2. Hahhaa. Air dan aina susah nak berpisah. Kalau aina nak tak main air.. Rsa macam x best je. Hehe.

    ReplyDelete
  3. Aina dan air berpisah tiada. Hehe. Kite pon bnyk org tagged tapi tak sempat nak karang lagi :)

    ReplyDelete
  4. eeeeeeeeeee apa ni main tag tag :p haha

    ReplyDelete
  5. Aina main tipu! Asal aku kena 7!
    Cis! Cis! dan cis! T________________T

    ReplyDelete
  6. Haha..pnyakit M dtg ye Aina? Haha..papepun thank jwab tag Cik Mimie..3 pun 3 la :p

    ReplyDelete