Hadiah dari segmen ''Pink Lady'' by iolacaviarofficial.blogspot.com Safely Arrived

Assalamualaikum.

Panjang beno tajuk aku. T__T Hahaha

Hehehe. Bangun pagi sayang-sayang semua. Hari aku memang gembira sangat. Aku ada join satu segmen 2 minggu lepas rasanya yang di anjurkan oleh Kak Lola. // boleh saya panggil macam ni? Hehehe.




So, ini kisah aku dan pink. Hehehe . BACA

So tak lama lepas tu, aku pun buka balik blog sis ni dan tengok..

Aku dapat? Woahh~ Lols. Hahaha. Aku macam tak percaya je. Cewahh. Tapi tengok header time tu. Memang blog aku. Hahaha. Aku lah kan? Memang terniat, nak juga. Hehehe. Tak sangka Allah izinkan. Alhadulillah.

So pagi ni, mama dan adik aku ketuk pintu cakap ada barang sampai. Mama tanya aku ada beli barang online ke? Eh, memang tak lah den nak membeli. Duit tengah tak ada ni tau. T_T

Di pagi Jumaat ni aku dapat. Moga berkat. Hehehe.

Tengok-tengok ada 2 ketul button brooch. Hahaha, maknanya dah sampai la kan? Auw. Auw~ Hahaha.

Dekat belakang sampul ada tulis 'Pink Lady'. Hahaha. Pink Lady you.




Comelkan? Hehehe. Thanks Kak Lola. Hehehe. :) 

Ini first time dapat tauu. Hahaha. Tu yang excited terlebih. Auuww~ 

Nota sweet : Aku ada dapat sekali Discounnt Voucher 10%. Dan aku tak tau nak buat apa. XD Hehehe. Nantilah aku fikir. Adioss~


p/s : Aku nak tukar blog aku jadi warna pink semula la pulak. Tapi perasaan malas sudah mula membiakkan dirinya. Oh sayunya. T__T




Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

19 comments:

  1. tahniah.. yelah bila dah dapat tuh, rasa seronok dan bersemangat kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, makin semnagt nak join segmen dan berblogging~

      Delete
  2. eh eh bestnya! akak pon ade join segmen ni. rezeki aina kan. tahniah2.. nt leh sharing2 eh. hahahahaha errrr

    amboiii lepas buatkan header akak terus malas ek?hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, ta boleh. aina ni kedekut. lols. XD

      malas nak buat blog sndiri. tapi blog orangg aina rajinn~ XD

      Delete
    2. pehhh. kedek rupanya!hahahahaha =p

      wah. bagus2.. lepas ni bole suh aina buatkan header lagik.hahahaah

      Delete
    3. Hahah. Budak kedekutt ni lahh akak nak suruh buatt header. (T▽T). Bukann pemurahh ke tu? ( -。-)

      Delete
  3. Selamat berjaya...telah add anda sebagai follower.

    ReplyDelete
  4. heee nanti akan ada lagi GA 1 september ni..join tao :D this time banyak hadiah best2 lagi..hee sponsor sporting2 :D

    ReplyDelete