Saturday, 30 August 2014

Khawin. khawin.

.Assalamualaikum dan selamat petang.
 ^^v

Aku ni tengah on the way nak ke kenduri yang kedua untuk hari ini. Kenduri yang first tadi 3 pasangan terus khawin. Terima 3 menantu perempuan terus kawan mama aku n.

Ni sekarang nak ke kenduri yang kedua. Tapi tak jumpa jalan pulakk. Hahaha.

Sekarang kitaorang macam dah nak keluar Kedah. Haha. Sadis. So. Kenduri yang kedua ni tak jadi pergi.



Dalam mood nikah khawin ni aku belanja korang satu kata2.

Okay. Aku nak kaya. Nak nikah sekarang boleh? Heehe. gurau.

Cakap pasal nikah kahwin ni.. Kawan-kawan aku semua aim nak khawin awal. Paling awal umur 18. Hahaha. Aku pun tak tau nak cakap apa.

Ada sedara aku khawin umur 17 dah nikah dengan ustaz dia. Fuyohh. Aku kalau di suruh nikah dengan ustaz.. InshaaAllah aku nak. Hehehe.

Okayy. Papai. Hehe. :) Kak Nadya.. Esok nikah jangan lupa jemput. Hahaha. _(o´ω`o)ノ