Offlinee for one week. T____T

Assalamualaikum kepada reader sekalian. Okay selama seminggu blog ini akan senyap. Tinggal header dia je yang bernyala dekat atas. Hahaha.

Gonna miss me ? Olololo. Hahaha. Okay  serius.

Oh. Tadi dapat mesej dari kawan ada senior lelaki meninggal. Al-Fatihah untuk beliau. Terduduk juga aku dapat mesej tadi. Sebab hati aku tak sedap. Rupanya orang yang terdekat dah pergi.T^T///

Patutlah 2 hari lepas aku tak sedap hati. Hmm.

So. For one week ni..no blogwalking. No entri merapu kerapu.

Ke mana cik Aina nak pergi? T_T  huhuhu.
Rahsia.

Thanks kepada yamg sudi singgah follow comment. Terharuu. (〒▽〒)

Nanti janggan lupa kan akuu yee. o(╥﹏╥)o  Rinddu korang 200℅ eheh?

Nanti minggu depan aku datang singgah blog korang eh. Komenn banyak2 kalau internet laju. Hoho.

Gonna miss you.
Cik Aina Akmal yang Lawaa. ಥ_ಥ

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

6 comments:

  1. Alorr..Aina nak pergi mana ni? Rindula nak baca skylove Aina nnti..papepun take care ye Aina :)

    ReplyDelete
  2. Alfatihah semoga roh dicucuri rahmat..

    nak pegi mane tuu? alolo mesti rindu nanti >.<

    ReplyDelete
  3. bubye :D jangan lama-lama sangat hehe

    ReplyDelete
  4. 안녕하세요~~! this is twinscraftlife^^ Please visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. dijemput utk sertai GA dhiya yang pertama. Harap2 dapat sambutan :)

    http://dhiyadahlia.blogspot.com/2014/08/dhiyas-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

    jemput singgah blog Wawa - KLIK

    ReplyDelete