Thursday, 14 August 2014

Sepetang di dapur + My Lucky Follower

Assalamualaikum. ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

Sorry sebab aku update dua benda dalam satu post..(ಥ_ಥ)

Petang-petang mcam ni. Haha. Korang makan apa? Nanti rajin meh hantar dekat sini. Huhuh. Okay, ada dua benda aku nak share . First aktiviti aku dekat dapur tadi. Buat apa lagi kalau bukan berperang dengan kuali. Ohohoho.

So aku main taram je masak ni. Hahaha.
2 biji telur + sos prego + serbuk lada hitam + garam + cheese
Gaulkan semuaaa.
Dan bila dah siap aku letak si Spiral ( adik beradik macaroni) dalam tu.. Hahaha.

Panaskan minyak dan goreng.

macam tak sedap jee~ ahahha.

Tadaa~ inilah hasilnyaa. Letak sikit sos prego untuk efek gambar yang lawa. Hahaha. Dah simpan dalam perut. Huhuhu. Apa rasa? (づ ̄ ³ ̄)づ

Okaylah. Kalau ada ayam sikit dan tumis bawang putih dan masukkan brocoli or sayur lain. Lagii sdaap. 

Yang keduaa~ okayy. Tada~ Sebenarnya aku dah lama nak update pasal ni. Tapi aku ni.. biasalahkan. Suka buat benda yang tak penting dulu. -_-' 

My 100th Follower.

Tak sempat nak screencapture. Sorry. // sebenarnya lebih kepada terlupa. Hahaha



Jemputlah jengah ke blog beliau. Banyak resepi kek dan juga beliau turut menjual kek-kek. So, kalau korang ada majlis boleh lah tempah daripada beliau. Thanks sebab sudi meng'follow' blog yang serba serbi kekurangan. 

p/s : meleleh tengook coklatt tuu. T_T

My lucky blogger yang kedua ialah.. 


Beliau adalah follower yang ke 123. Okay comel kan nombor tuu? Hehehehe. Thank you sis sebab sudi blog kanak-kanak ni. Hehehe. Jemputlah datang ke blog beliau. Blog beliau lebih kepada personal. :) 

Jom singgah untuk menambahkan trafikk mereka. ^^

Sekian. Adioss (;^_^)ノ