Wednesday, 3 September 2014

10 Days Challenge (3rd Day / 3 Music)

Assalamualaikum. Haha. Ni Samua peberret laguu teman. Korang akan kenal aku dengan tahu nya feberet laguu teman. Hahaha.

1. Mamacita. Ayaya!

Supee Junior baru sahaja buat comeback beberap hari yang lepas. Omggg! Leeteuk puun adaa. Yesung tak de sebab masuk army. Ohh. Oppa. Hard to forget my SuJu oppa. Aigoo~~\(T∇T)/

2.BTS - Just One Day

I keep playing dis song for one week when first time heard this song. Gilaa. Hahah. Comell gila. Gila comel. Ahaha. Meltingg gilaa tengook. Jangan korang usha pulakk. Hahaha. :p

3.BAP - Rain Sound

Lagu nii.. Berapa juta kali aku dengar pun aku tak tahu. Aku boleh ulang lagu ni 24/7 without non stop. Febrett la katakaan.

So korang kenalkan dah aku? Semuanya lagu korea. Haha. Kpoppers ke? Hahah. Boleh juga diklasifikan macam tu juga. Tapi tak juga. Macam mana tu?

Well nanti aku story. Hahaha. Bila tamat 2 challenge yang betul-betul menchallengekaan diri aku. Hahah. T.T

Tak ada lyrics dan lagu sebab malas nak cari. Korang rajin.. Pergi cari. Hahaha. Bukan benda baik pun nak share. :p