Awesome Home Theater [12 Pictures]

Assalamualaikum.

Tadi jenguk Facebook, pergh terjumpa gambar-gambar yang ohsem gila ni.

1.


2.








3.

4.


5.

6.


7.


Ini aku tengok yang aku paling berkenan. XD. Penataan dia klasik mewah. Rasa macam dalam filem pulak!
 8.

9.


10.


11. 

Ini pun aku suka, mode design, tapi kurang best sebab kedudukan dia sama jee. Ceh, macam lah ni tempat hang Aina. T_T
12.


Haoaha. Dah habis tenung? Bilik mana yang korang suka? Ini kalau dapat bilik ni feeling habis layan drama Korea. Kalau angkut kawan-kawan pompuan. Hahaha. Sudahnya depan tu je lah melepak.  Kan? Kan? Kan?

Setakat TV dekat asrama yang kecik tu pun ramai nak layan, ini kan pula home theater..

Sob.. sob.. mampu tengok je lah sekarang.. Huahhh!


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

15 comments:

  1. Akak suka yg no.8..macam best dan santai..alangkah bestnya kalau dapat macam ni kan.^_^

    ReplyDelete
  2. Suka no 8 & no 10..nampak santai..hehe..giler la kalau ada sebiji kat rumah..memang layan movie jela..hahaha

    ReplyDelete
  3. @Bbwana adienia sesuai nak tengok dengan famliy~ :3 . sangatt lah best~ XD

    ReplyDelete
  4. @Cik Mimie Best lepak-lepak atas kusyen gebu2 tu. ecewahh, boleh buat taik mata sama, XD, aaha. betul3

    ReplyDelete
  5. akak sukayg no3 tu . dia nampak sempit tapi cantik susn atur perabot dia . aina ! support akak nak design mcm tu . hehe :P

    ReplyDelete
  6. smua shantek2.. susa nak bt pilihan.kehkeh

    ReplyDelete
  7. Memang tak keluar rumah dah kalau camni punya mewah rumahnya.

    ReplyDelete
  8. @Lieya Yaya :) hahaha, untuk sendiri pun tak lepas lagii ni kak. sobb. sobb.. T__T dalam mimpi boleh la kot. Huahh. T_T

    ReplyDelete
  9. @mama 3farhanah itulahh, mengadap muvee lagi bestt kan? kann? XD

    ReplyDelete
  10. haihh, kalau rumah cikfafa ada home theater camni, kat sini la tempat tengok cita,tempat makan,tempat tidoq. haha.tak payah nak membazir duit pi tengok screen besaq kat pawagam.

    ReplyDelete