CPUV #1

Assalamualaikum, dan selamat petang semua.

Petang ni ada benda yang buat aku tersenyum sampai ke telinga. Hahaha. serius teruja weh. teruja sesangat. T__T Selalu orang tengok orang update dapat CPUV tu CPUV ni,

Hari ni aku pulak dapat. HAHA. Rezeki tolong orang lain agaknya. Hehehe.


Okayy, tarikh start semalam. Hahaha, aku baru check petang ni. 

Hari tu cakap tak nak Nuffnang dah, haritu ada pompuan seksi sebab tu aku buang. lepas dah lama aku tengok tak ada, aku letak balik dan dengan letaknya si nuffnang ni aku boleh tau sapa yang rajin mai jenguk aku. 

Hahaha, kesimpulannya. Alhamdulillah dan Thank you. Baru je sebulan join nuffnang. Huhu. 

Okay papai. rajin-rajin klik ye~ ^^


ini yang sempat aku screen capture kan. :)


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

15 comments:

  1. kita tak dapat dapat lagi T_T
    nak tanya...dapat CPUV nih berapa jumlah total unique yg perlu kita dalam masa satu hari ye?? TAHNIAH!

    ReplyDelete
  2. @aiman maniaalhamdulillah. sorry. Saya taktahu. Mmaaf. T.T

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah... semoga makin membiak CPUV aina ^^

    ReplyDelete
  4. @TunSha Ayunie Harapnya gitulah. Membiak dan beranak pinak dengan jayanya~ XDamin. Alhamdulillah hehe

    ReplyDelete
  5. hihi nak buang pempuan sexy tu pi tukar global campaign ke charity. insyallah tak ada dah. then hantar ticket ke nuffnang cakap tanak iklan pompuan sexy macam mary body line tu huih..

    btw tahniah yeee

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat CPUV..tahniah aina..^_^

    ReplyDelete
  7. Tahniah~ :D Tak sia-sia saya tolong klik walaupun klik 3 kali je~ :p (Macam tak ikhlas je, ungkit-ungkit ni.. >_< )

    ReplyDelete
  8. Yeeeaayyhh!! Tahniah Aina..Keep it p ok :)

    ReplyDelete