CPUV #3

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. semalam check ada cpuv yang ketiga. Tak ada kerajinan nak mengoogle pasal ni.

Sebab on guna phone je ni. :)

Jemput klik ye. nanti aku blogwalking.

2-3 Hari ni aku busy marking exam.

Byee~

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

9 comments:

  1. marking paper? cikgu eh?
    btw keep blogging until dapat cpuv byk2 :D

    ReplyDelete
  2. hihi yang ooi..
    akak tak dapat emel pun.. nak nak meh discuss kat emel kita tukar no boleh wasap :D

    ct_humairah90@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. Yeeayhh!! tahniah Aina..Alhamdulillah :)

    ReplyDelete