Day 1 - 10 Days Music Challenge

Assalamualaikum. Semalam pergi melawat blog Budak. Beliau ajak kita join satu challenge ni. Hehehe. Best sangatt~ Hahah. 

Trend pulak dekat blog buat challenge. Hari tu versatile award.

Lols. 

Tadaa. Jomm joim ramai2 heheh. :)



Day 1 - a song that reminds you of yourself

Haikal - Mentari Hidup

Lagu ni kalau aku hayati lirik dia.. Boleh mencairkan ais dalam mata aku.  T.T sentap gila. Keinsafan datang berganda-gamda masa tu. Rasa masa tu macam nak tutup semua sosial akaun. Lagu ni memang mengingatkan diri aku manusia yang selalu buat dosa. T.T

Kala senja itu tiba..
Ku termenung sendirian..
Terasa diriku ini jauh dari rahmat tuhan
Dosa yang aku lakukan
Menerjah ruang fikiran..
Masihkah ada untuk ku keampunan..

Lirik ni.. Snagt menyentuh hati..

Gelap rasa dunia ini.. Tanpa cahaya Ilahi

Itu pun sentap hati waa. 


Papai~ ><

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

6 comments:

  1. wah. bestnya challenge ni. akak habes 10day challenge tuu bru akak join yg ni la.. dahnya 10days challenge auto publissh je.huhu

    oke, nt akak nk dnga lgu ni :)

    ReplyDelete
  2. skrg ni 10 days challenge sesaja dah . hehe . mcm best ni 10 days music ni . kak yaya yg ada 10 days challenge pong xhabis lg ni . haha

    ReplyDelete
  3. kalau akak join challenge mmg tak sempat..nk update blog pun x sempat..nasib baik sempat cuir2 masa BW :-)

    ReplyDelete
  4. Semalam tengok jugak kat blog budak pasal challenge ni..p cam xberkesempatan je nak join..bz lor T_T

    ReplyDelete
  5. Haha yey join jugak :)
    Lama tak dgr lagu haikal tu. lirik dia memang menginsafkan. Best :)

    ReplyDelete