Freebies Cursor Mustache Purple + Pink (Part One)

Assalamualaikum,

Hari ni aku rajin sikit nak buat freebies.

Suka tak? Haha, rajin sangat, doddle story tak siap lagii. Rajinn sangat kann? T__T



http://i.imgur.com/7kcTp3C.png


http://i.imgur.com/TZHc2wD.png



http://i.imgur.com/h3VOAA0.png


http://i.imgur.com/gFuEIR6.png

Yang last ni speciall. Hahaha,  Lip-lap lip lap gituhh. XD



http://i.imgur.com/is8O3Ln.gif

Own made kay. :

Nak amik macam mana? just klik link bawah gambar tu. Sekian. 

Jangan risau.. semuanya dah transparent termasuk yang gif tu. ^^

nak pasang acano? boleh google. sebab I malas nak buat tutor. Hahaha,  T____T
sekian. 

Nak amik comment, tak amik pun comment. 
nak credit pun boleh, tak nak pun tak pe. :)


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

20 comments:

  1. Tak amik pun comment --> done

    Haha. Aina ni rajin sangat r.

    ReplyDelete
  2. comel2 la yunk . pandai buat eh :)

    ReplyDelete
  3. @Pykaa Pdott thankk you~ ^^ bolehh lah sikit2 hehehe.

    ReplyDelete
  4. comelnya.. pandai tol Aina edit cmnih. suka sgt tgk ^^

    ReplyDelete
  5. amboihhh.. pandaii buatt.. haha... cantekkkk :D

    ReplyDelete
  6. Rajinnya buat.. comel pulak tu :3 Haha malas nak tukar cursor sekarang :3 So.. tak amik pun comment xD

    ReplyDelete