FREEBIES : [HOME] [NEWER] [OLDER] GALAXY RED ICON {2}

Assalamualaikum,


Ada yang minat? Haha.

Just untuk follower aku je ye. Siapa nipuu. Hahaha, kau jawab dekat akhirat nanti. Satu lagi, jangan re-freebies ye. Aku jumpa, memang sakit kauu kena nanti. HAHA.
*gelak serius*




http://i.imgur.com/jhccxsU.png



http://i.imgur.com/H5ZV9Wy.png



http://i.imgur.com/FfzvUgN.png


Sorry ye aku dah pernah guna, bukan apa dari aku simpan tak guna, baik aku bagi orang pakai kan? :)

Mohon comment kalau nak ambil ye~ Sekian.
Tak amik pun komen. HAHAHA. -_- Papai~


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

7 comments:

  1. Alaa tak amek pun kena komen?
    (merungut, haha)
    Upin Ipin!!!! (dlm hati : rajin beno Aina ni)

    ReplyDelete
  2. @nur as ahhaa, merunggut lahh, ikat mulut ti hah. :p hahaha. Overdose rajin pun susah kak. T_T

    ReplyDelete
  3. Hehehe..rajin betul budak comel :)

    ReplyDelete