Saturday, 6 September 2014

Kalau aku nak buat bisnes bolehh dak?

Assalamualaikum dan selamat malam. ^_^

Tetiba malam ni, aku fikirkan nak buat satu bisnes. Boleh ke? Well bisnes edit blog design dan etc.

Aku ada terfikir nak buat.

Ayah aku bagi big-big support untuk aku.

Mama pun sama. Mama cakap ambil upah design je.

Ayah aku kata ambil upah design kad khawin. Boleh jugakkan?

Boleh korang bagi pendepat?

Please, sekurang-kurangnya nanti aku boleh bincang dengan parents aku untuk buka akaun bank ke or what so ever lah.

And dapatlah aku upgrade laptop sikit. Pakai yang lagi smart untuk maju setapak lagi. Inshaa Allah.



Please..aku harap sangat pendapat awok-awok semua. Maybe korang rasa tak payah ke apa ke. Just give me your opinion.

kalau nak tengok hasil edit-edit aku , boleh klik sini | sini | sini |sini

Thank you. :)