Tuesday, 23 September 2014

Libster Award : Tagged by Hafzan

Assalamualaikum

Kali ini dapat tag dari kak Ajan. ^^

Thankk you~


Apakah benda paling jauh yang boleh korang capai tanpa mengubah posisi asal korang?
  • Mug
  • Handphone
  • Beg Lappy
Nyatakan 3 lagu "most played" dalam phone korang
  • Ailee - I will Show You
  • UNIC - Cahaya Cinta
  • Hafiz Hamidun - Zikir Terapi
Waktu dan tarikh korang jawab soalan ni.
13: 25 pm bersamaan dengan 23 September 2014

Capai buku paling dekat dengan korang, buka mukasurat 15. Taip ayat baris ke-5.
Malas cari buku buka dekat e-book je, Acii dok?

"Yay, thank you! Thank you so, so much. You're the best Laura." 


Letak top 3 link blog yang ada kat dashboard korang.
36 tahun. Omgee~ Tuaanyaa. Hahaha. T_T

Prefer pakai jam kat tangan belah kanan atau kiri?
Kiri. Sebab kanan susah nak buat kerja. XD

Apakah benda pertama yang korang fikir bila dengar perkataan "hensem"?

Tinggi. Badan sado. Haha. Macamm dorang ni.~ *nose bleeding*






Ada weird habit? Jika ada,nyatakan. (cth: Suka bau buku baru lama-lama / suka telan ubat gigi)
Suka pakai baju terbalik. -_- Pernah kena babab dengan ayah masa ngaji dengan ayah. Aku buat muka pelik. Ayah aku tunjuk baju aku. Aku gelak. Haha.

Upload gambar dekstop korang.
Hitam je. Tak yohh uploadd lah. XD

Tulis nombor soalan yang korang tak dapat nak jawab dengan jujur.
Entahh loo. rasanya semua jujur. Eceyyh. XD. 

Okay~ Dat;s all

Sekian,