Sunday, 28 September 2014

Peningg dengan blog sendiri. Haha.

Assalamualaikum,

Aku tengah pening lalat dengan aku punya rupa blog sekarang.


hahaha, akhirnya bejaya aku buat gif ni. :3

Okay, back to the topic. Huaaha. Blog aku dah macam blog tadika. Actually, lama-lama aku tenung blog aku pening dengan warna blog aku sendiri.

Asalnya, konon-kononnya upin ipin ni nak gambarkan si adik kembar aku tu lah. Perangai pun dah nak semacam upin ipin je keje. Aku pula kak ros. Hahaha. Itu adik-adik aku cakap lah. Aku memang dah nak serupa Kak Ros, garang tapi baik. Hahaha.

Maybe sebab dia anak sulung dia rasa dia big boss. Siapa kakak mesti rasa apa aku rasa. HAHA! :P dan siapa adik mesti rasa apa upin ipin rasa. 

Blog ni saja-saja aku hias untuk raikan besday dorang kononya. Tapi bila aku sendiri dah pening dengan warna blog ni. =_= Lebih baik aku tukaqq ja. Tapi bukan sekarang lah. Seminggu ni aku tak buka blog dah, setakat post entri je la kot. 

Konon. Hahaha, tengah malam satgi aku ubah balik rupa blog aku macam tadika ni. Aku tak tahan tengok warna kuning tu. SAKIT KEPALA AKU DOHH. T___T

Aku sebenarnya tengah geram dengan adik kembaq aku tu. Tapi aku buat-buatlah tak marah dengan edit jadi blog aku ceria. Haha, ceria konon. T___T

Mohon comment rupa blog budak tadika ini. Sekian.  

Awak masuk blog budak 6 tahun bukan 16 tahun. HAHA