Requested Watermark from Siti Zawiah (http://sitizawiah95.blogspot.com/)

Assalamualaikum,

semalam dapat request nak buat watermark from sys ZA

Katanya nak warna pink dan simple je.

Harap menepati citarasa lah ye~ ^^


Sekian, papai.




Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

16 comments:

  1. Comelnya...suka sgt saya dgn warna pink.;-)

    ReplyDelete
  2. tq aina.. suka sangat.. :) dah credit kat aina..

    ReplyDelete
  3. buat guna sofware apa tu eh Aima..cute lah

    ReplyDelete
  4. alolololo.. comey nyaa.. pandai la adek nihh buatt :)

    ReplyDelete
  5. alolo comel. buatkan utk akak leh tak?haha

    ReplyDelete
  6. camne kekdah watermark ni? haha. nak jugak boleh? tiba2 budak jd excited :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, seriuss kee ni? hohoho.

      Delete
    2. Serius la aina :)
      Tau la hakak suka gurau tapi kali ni serius. Haha.

      Delete
  7. Wah, comey watermark die :) lama tak bermain dengan PS T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. playstation ke photoshop? hahaha. jom main sesama lepas ni. XD

      Delete
    2. Photoshop lor..Playstation xlayan..hahah..

      Delete
  8. seriussss la.. ade muka xserius ke?kehkeh

    ReplyDelete