Saturday, 6 September 2014

SEGMEN : Bloglist Untuk Kawan-Kawan Yang Kita Suka by BUDAK

Assalamualaikum dah lama aku tak join segmen,

Segmen kali ni datang dari BUDAK, tagged by Sys Ana Lee. Thank you. Hehe. Actually budak beliau pangkat kakak pada aku, should I call her Kak Budak? Weird. T___T

By the way jom join ramai-ramai.


Klik gambar untuk join,

Sys, aina malas nak tag orang. Hahaha, boleh tak? Boleh tak? XD 



5 comments:

  1. simpan dekat bookmark tapi tatau bila nak join..

    ReplyDelete
  2. haha. suka hati hang la aina nak panggil aku apa. haha. mekaseh join, mekaseh buat entry :)
    tak wajib pon semua ni. kan dah baca description. haha. tapi sapa buat entry ni kira berani la. kekeke. gurau ja naaa :)

    ReplyDelete
  3. Salam ukhwah fillah
    Ade Singgah...
    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-untuk-kawan-kawan-yang.html

    ReplyDelete
  4. bila tamat segmen nihh erkk? DC budak akak tak join agi.. hahaha :D

    ReplyDelete