Saturday, 13 September 2014

Tutorial : Buat Cursor [Photoshop CS3] {Video}

Assalamualaikum~



Rajin gegila lah aku dua tiga hari ni update tutor.



Actually tutor ni dah lama.. cuma nak repost je balik.. Hehehe.

Kalau tengok tarikh.. masa 2012 kot. Lamanya ><









p/s : Hafiz Ashraff tu nama watak nobel aku tuu. Lols. Hahaha. Kbai. 


 Kalau tak faham mohon tanya. ^^

Nota : Nanti aku cuba cari link aku download Photoshop ye~ >< Tak tau la mana nak korek ni. T___T sebab aku download benda alah ni.. masa 2011 or 2012 .

Kemungkinan besar file di delete adalah besar. Sekian.