Tutorial : Buat Cursor [Photoshop CS3] {Video}

Assalamualaikum~



Rajin gegila lah aku dua tiga hari ni update tutor.



Actually tutor ni dah lama.. cuma nak repost je balik.. Hehehe.

Kalau tengok tarikh.. masa 2012 kot. Lamanya ><









p/s : Hafiz Ashraff tu nama watak nobel aku tuu. Lols. Hahaha. Kbai. 


 Kalau tak faham mohon tanya. ^^

Nota : Nanti aku cuba cari link aku download Photoshop ye~ >< Tak tau la mana nak korek ni. T___T sebab aku download benda alah ni.. masa 2011 or 2012 .

Kemungkinan besar file di delete adalah besar. Sekian.

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

9 comments:

  1. 5:oo pagi tu rakam~ :p Baru saya perasan boleh pusing saja simbol > tu. :D

    ReplyDelete
  2. owhhhh gituu.. nice share ! nani nak try jugak hehe
    Salam dan Hai.
    Happy Blogwalking !Jemput join ^^
    http://mellyareenza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. akak rasa mcm video ni blur je. ke cuma perasaan akak je ekk? masing2 coment nice je -,-'

    mohonn crekkan link PS tuu cpt2 ye..kehkeh. dlu kat laptop akak ade PS tuu.. akak paham. bila guna laptop baru download PS ape tah.. xphm langsung.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh? yeke? kenapa dik barniyah boleh nampak je. siap nampak jam lagi. >< huhuhu

      Delete
    2. memule mmg blur, tp bila setting, pakai HD haa ok sajaaa

      Delete
  4. hihi amende ni wakakaka.. akak x reti saangatlah mende mende ni semua.

    ReplyDelete