Apabila si Comel mengantuk. [GAMBAR]

Assalamualaikum, 


Semalam scroll Facebook aku terjumpa gambar-gambar ni. Lols Aku ni semuanya facebook. Hahaha, Facebook tu umpama surat khabar untuk aku. Semua berita aku baca dekat situ. Hahaha.

So meh layan~


Selain untuk baking, ia juga boleh jadi tempat tidur si comel. Pun boleh sayang~ Haha



Amboii.. comelnya dia balut belit pokok tu, sedap dia duduk dalam pasu tu. Hehe


Hahaha, ini macam nak dikuburkan jee~ Alololo. Comeelnyaa dia tiduur.


Hahaha, ini memang menyerah diri sungguh. T_T Bukan nak di bunuh ye, di pergi tidur atas talam tu kenapa? Haha.


Ini gambar last~ Comel sangat! First tengok macam tenggiling. Lols. Kali kedua tengok, Oh tidur dalam bekas makanan dia rupanyaa.


Sekian. Have a good day! ^^




Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

15 comments:

  1. Alaaaaa omelllllnyeeeee... geram gerammmm ase nk cubit pipi dikna jeeee

    ReplyDelete
  2. Asalam..semua chomell..yang last tu tak tahan tengok..chumell teramat la..

    ReplyDelete
  3. Jemput Join Ya : http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-review-blog-1.html

    ReplyDelete
  4. eeee...geramnye tengok kucing2 itu..arrghhh! kenapa comel sgt...hehehe

    ReplyDelete
  5. last sekali tu!!!!!!!!!!!! tampar kang -.-

    comel sangat :DD kucing2 akak suka tidur dalam bilik air.. haha.. pastu tidur terkangkang.

    ReplyDelete
  6. Kyaaaa!!!~~ >_< Kucing saya suka tidur dalam pasu dan depan peti sejuk. Entahlah, sejuk kot kat situ. =,=

    ReplyDelete
  7. Kucing kalau dah mengantuk memang semua tempat dia boleh buat spot intuk tidur~ >w<

    ReplyDelete
  8. Yang last tu memang comel. Pandai pulak tidur secara berduet tu.

    ReplyDelete
  9. akak skeee yang belit lilit pokok tu adeh gebushnyaaaa.. gewam !!

    ReplyDelete
  10. kenapaaaa omeyy sangat ni . haiiihh

    ReplyDelete
  11. Yang last tu memang macam tenggiling! Geramnya!!

    ReplyDelete