Thursday, 30 October 2014

Art Trade : DiaaneyA

Assalamualaikum.

Aku sebenarnylupa yang aku ada minta dengan adik DiaaneyA ni. Tadi dia cakap dia nak buat sama. Hahaha, kalau adik tak komen.. memang akak tak ingat langsung sayang oi. Lupa sungguh. Huhuhu. Terus aku pergi design..

Ini first time aku berart trade bagai ni. Okay. Salah dan silap harap diampunkan. Muahaha


Cak? Hahaha. Just for you wahai adik akak... Akk rasa cam nak sebut je nama awak ni. Huaaah. Saba je lah. 

Selepas diedit dan di warnakan aku masukkan ke dalam Photoshop untuk proses melawakannya. Hahaha, K perasan. Harap Yaya suka lah. //nama baru awak. HAHA Terima je akak panggil cam ni. atau akak tarik balik doodle ni. Hahaha. [kuasa veto kakak menjelma]


Aku tak tahu kenapa doodle aku nampak gemok. Oh pleasee. Tak apa, gemuk itu comel. Tak nak lah dengar gemuk. Panggil chubby. Hahaha. Okayy sangat chubby. 

Aku dah lama tak buat doodle. Tahun ni baru sekali je. Aku edit doodle ni lagi susah dari edit blog. Lols. Serius. 2 jam hangg buat benda ni. T^T 

Tadi design yang ini aku ada design satu lagi.. tiba-tiba blackout! 

I like asdfghklgsdjfnalkduafahdadaadkakfaujoeifje. 

Sabar jelah. Dengan tak save bagai lagi. Mujur baru lukis sampai dress dia jee. Kalau aku dah siap colouring semua. Agaknya tahun depan baru aku buat doodle ni. FRUST! 


Soo itu jee~ Sekiaan. 


Tangankuu terlalu sadoo seperi Zul Arifin makanya artwork ini terlahir. HAHA.kbai.