Atokkk Game!

Assalamualaikum 


Hahaha, ini lagend gila benda ni. Aku dulu time kecik-kecik benda ni lah aku main. 
Siapa geng dengan aku mesti rasa ohsem gila dapat benda ni. Hahaha.

Dulu dalam tu gemae kereta petak tu je sebelum kereta 3D macam sekarang. Ada Buggati Veyron lah, Ferrari lah. Tak dapat beli dalam dunia nyata, dalam dunia game pun jadilah.

Menatang ni budak-budak sekarang tak jumpa dah kot. Adik bongsu aku pun asyik balas phone kakak dia yang penuh dengan game. T_T 

Siapa yang lahir tahun 90 line tahu lahh. Kan? Kan? Sep sikit dengan aku siapa pernah main ! Hehe~ 


Hamboii hangg~ T_T


p/s : Budak LAKI dalam gambar tu nampak smart doee. HAHAHA.

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

5 comments:

  1. Waktu saya lahir (2002) pun dah takde dah~ Yang lebih kurang, tapi ada pemegang kiri dan kanan tu pernahlah main, huhu. :3

    ReplyDelete
  2. Ada game apa je dalam saya punya tu. Kereta, susun-susun blok.. Haha. Paling tak boleh lupa waktu main kereta tu bunyi dia kelakar. Macam enjin rosak! XD zere, zere, zere, zere.

    ReplyDelete
  3. waktu sekolah menengah dulu leka gak main game nih

    ReplyDelete
  4. haha suke benda ni, haha mmg atok game. skrg nak jmpe sgt susah

    ReplyDelete