Tuesday, 7 October 2014

Double Triple Troubles.

Assalamualaikum.



Hahaha, dah lama aku tak membebel pasal life. Lifeless kot. Hahaha, aku tak ada apa nak buat dekat rumah sepanjang honeymoon aku pada tahun ni. 2 month left.. and aku akan sekolah balik. Oh, damn it. 

Aku malas nak ke sekolah lagi. HAHAHA. Nak cuti lagi. Nak berhenti sekolah terus boleh tak? Amik kursus photoshop 2-3 bulan lepas tu buka kedai online. Dari aku biar instagram tu berkepuk dengan Quotes dan gambar lolololololos.  Email aku pun penuh dengan noti pesbuk je. Frust tau. Tak ada ke nak hantar love letter. Boringg lols.

Hantar la sikit.. 

"Dear Aina, can i know you?" - Nazim Othman

" Hello Aina, I'm your star." - Lee Donghae / Lee MinHoo

Hahaha, k mohon tampar muka aku berjemaah agar aku sedar dari mimpi mabuk tengah malam ni. Sob.. sob.. makaseh sebab sudi tampar aku. Baru aku sedar ia cuma mimpi.. T_T

Aku tak tahu apa kaitan tajuk aku dengan entri aku, apa yang aku tau aku kenal letak sesuatu dari aku tulis Tiada Tajuk walaupun itu sebenarnya dah menjadi tajuk.

Muntah hitam korang baca ayat aku yang serupa alien tak ada PHD ni.  

Actually aku tengah tension Youtube asyik bufffffffffferrringggg jee~ Haha nampak tak berapa lama dia buffffff tu? 

Internet super laju buatkan aku bad mood. If you know what I mean. Haahaha. 


Aku suka header aku, aku suka quote aku tu. tapi masalahnya.. hahahaha. Ada gambar mamat hensem tu.. tapi quote aku alim-alim kucing gituh. T_T Hahaha, I can control myself bila nampak gambar tu ohsem gila. Aku pun menggedik nak ubah header aku yang dah 2 minggu tak bertukar. Sob.. sob.. 

Bosan lols ayik letak header text je, aku memang suka simple header, semak gila kerawang-kerawang bagai.. macam blog budak-budak. Habis blog hang dah matang sangat lah. 

Hitam = elegan. Elegan = matured. 

Sengal punya campuran definisi. 

Kbai. Penat aku melalut.  Sekian..T_T